Ugrás a tartalomra

Újít a Szabadkáról sugárzó Pannon RTV

Pannon RTV logoVáltozik, újít, frissít a szabadkai Pannon Rádió és Televízió: adásaikkal igyekeznek eljutni minél több háztartásba, és egy olyan hálózatot építenek ki, amely Vajdaság-szerte összeköti a magyar sajtóorgánumokat, erősíti a kapcsolatot a belgrádi televízióval és a magyarországi médiaházakkal.

A Pannon RTV új, megfiatalított vezetésének sajtótájékoztatójáról a médium pénteken(2012. február 10.) saját honlapján számolt be.

Domány Dudás Diana, az RTV megbízott igazgatóhelyettese elmondta, hogy az együttműködési szerződések aláírása már megkezdődött. Orosz Ildikó, a Pannon Rádió megbízott főszerkesztője pedig elárulta, hogy a hétvégi műsorokat szeretnék lendületesebbé tenni, lehetővé teszik a hallgatókkal való közvetlen párbeszédet és bevezetik a páros műsorvezetést, bővülni fog a rádió zenei kínálata.

Kozma Zoltán, a Pannon TV megbízott főszerkesztője hangsúlyozta, hogy hamarosan hétvégi műsoraik is lesznek, a szombati és vasárnapi híradók március 10-én indulnak. A TV adásai az interneten is láthatók, és a szerbiai IP alapú televíziós csatornák között is szerepelnek, és hamarosan a műholdas sugárzásba is bekerülnek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott