Ugrás a tartalomra

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

Invitel logoA legtöbb ember számára az izgalmas vagy épp klasszikus ünnepi filmek szorosan hozzátartoznak a karácsonyi készülődéshez és a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz a téli szünetben. Az Invitel széles csatornaválasztékában mindenki talál kedvére való műsort az ünnepek idején is, legyen szó akár romantikus történetekről, akár akciófilmekről vagy vígjátékokról. Ugyanakkor ebben az időszakban általában rengeteg teendő és különféle programlehetőségek is várnak bennünket, a baráti és családi összejövetelektől kezdve a korcsolyázáson és szánkózáson át egészen a különleges ünnepi fogások elkészítéséig. Ha a bőség zavara miatt nem tudnánk dönteni a sok érdekes televíziós és egyéb program között, akkor sem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen a digitális televíziózásnak köszönhetően napjainkban már a tévéműsor is alkalmazkodhat hozzánk. Ráadásul aki most fizet elő tévészolgáltatást is tartalmazó Invilág csomagra, az kedvezményben is részesül.

Szünidei szórakozás a sztárokkal

A televízió-csatornák a téli hónapokban is izgalmasabbnál izgalmasabb műsorokkal várják a nézőket, így a színes kínálatban minden műfaj szerelmesei találkozhatnak kedvenceikkel. A romantikus vígjátékok kedvelői például a Szerelem a végzeten vagy éppen a Love Guru hőseinek szoríthatnak a Családi csomagban elérhető Paramount Channelen, a filmdrámák iránt érdeklődők Phillips kapitány történetét izgulhatják végig a kiegészítő csomagban elérhető HBO-n, a nevetésről pedig többek között a Modern család és az Agymenők gondoskodnak hétről hétre az Alap csomagban található Comedy Central csatornán.

Nincs több elszalasztott program

Kedvenc filmjeinkről akkor sem maradunk le, ha több jó műsor is megy egyszerre, vagy ha a tévé elől máshova szólít a kötelesség, esetleg a baráti társaság. Az Invitel digitálistévé-szolgáltatásaival ugyanis szükség esetén megállíthatjuk, illetve fel is vehetjük a műsorokat. Lakóhelyünktől függően pedig helyileg vagy hálózati eléréssel programozhatjuk a videorögzítést.

Új év – új kedvencek

Az új év néha új kezdetet is jelent a munka vagy a magánélet terén. Az Invitellel a tartalmas kikapcsolódásról az ünnepek után sem kell lemondanunk, de a vállalat is tartogat újdonságokat 2015-re. Az Invitel-előfizetők hamarosan otthonukban követhetik a népszerű labdarúgó-mérkőzéseket, valamint a hazai jégkorong- és vízilabda-versenysorozatokat a kínálatban január 1-től elérhető DIGI Sport 2 csatornán. A díjnyertes tévésorozatokat pedig magyar nyelven is megtekinthetik a szintén jövő év elejétől fogható FOX-on. A legnagyobb filmstúdiók olyan rég várt alkotásai közül válogathatnak, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei.

Jóleső mínuszok!

Aki új lakossági ügyfélként most fizet elő az Invitel tévé-, internet- és telefonszolgáltatásai közül kettőt vagy hármat egyben tartalmazó Invilág csomagra kétéves szerződéssel, annak a vállalat egyszeri bruttó 10.000 forintot elenged a havi díjból. A legújabb, tematikus minicsomagok egyike pedig az új előfizetés keretében 90 napon keresztül díjmentesen kipróbálható, így az ünnepek alatt is garantált a személyre szabott szórakozás.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott