Ugrás a tartalomra
RTL Most+ logo

Ünnepi sorozatmaraton és Bátrak földje a televíziós premier előtt az RTL Most+-on

December 24. és január 1. között az RTL Magyarország öt saját gyártású sorozatának összes epizódja egyben megtekinthető az RTL Most+ platformon. A kínálat december 27-én kiegészül a Bátrak földje című, a televízióban csak 2020. január elsején látható vadonatúj széria első három epizódjával.

 

A sorozatrajongók körében közkedvelt „darálást” segíti az RTL Most+ ünnepi időszakra időzített kampánya, amelynek keretében akár egyhuzamban megtekinthető a közönségkedvenc A mi kis falunk összes eddig bemutatott epizódja, valamint a Nagy Ervin nevével fémjelzett A Tanár két évada. A kínálat része az RTL Magyarország első saját gyártású heti sorozata, ami három évad során szórakoztatta a nézőket, a Válótársak című dramedy, ahogy az idén bemutatott, három csetlő-botló rendőrről szóló Jófiúk is. A komolyabb műfaj kedvelőit Ujj Mészáros Károly nyolc epizódos Alvilága várja az RTL Most+ platformon.

 

Január 1-től láthatják a nézők a Bátrak földje című kosztümös napi sorozatot az RTL Klubon. A romantikus telenovella televíziós premierjét egy igazi ünnepi meglepetés előzi meg; a várva várt sorozat első epizódjait a nézők december 27-31. között már megnézhetik az RTL Most+ platformon. A Kalamár Tamás – a Barátok közt és a Szeress most! producere, az Oltári csajok showrunnere – és Ondruss Ilona producer által jegyzett sorozat központi témája a szerelemért és boldogságért folyó harc.

 

December 24. és január 1. között ünnepi sorozatmaraton és december 27-31. között Bátrak földje a televíziós premier előtt az RTL Most+ platformon!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott