Ugrás a tartalomra

Hamarosan a Vodafone-UPC előfizetői is élvezhetik az RTL Most+ előnyeit

2019. december 2-től a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen élvezhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azt a rengeteg izgalmas újdonságot, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben.

 

Az RTL Most+ kínálatában olyan prémium tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című minisorozat újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a legendás Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni!

 

Ezeken túl még számos, csak a digitális platformon elérhető előnyt élvezhetnek a felhasználók. November végén indul a Téli pop-up, ami színes és szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket. A legizgalmasabbnak ígérkező újdonság pedig az RTL Klub saját gyártású, jövőre bemutatásra kerülő romantikus sorozata, a Bátrak földje premierje! A telenovella első három epizódja már jóval a televíziós bemutatást megelőzően, az ünnepek alatt kizárólag az RTL Most+-on lesz először látható.

 

Az RTL Most+ prémium platformja rengeteg további előnyt nyújt: még több exkluzív tartalommal, hosszabb ideig elérhető műsorokkal, kevesebb reklámmal, az összes RTL csatorna élő adásával, HD-minőséggel és Chromecast lehetőséggel várja, immáron a Vodafone-UPC ügyfeleit is, akik az RTL Most+ segítségével ezeket a tartalmakat bármikor és bárhol fogyaszthatják.
Az RTL Magyarország és a Vodafone-UPC, felismerve a felhasználók digitális szokásainak folyamatos változását, közös célként tekint a nem lineáris tartalomfogyasztás népszerűsítésére.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott