Ugrás a tartalomra

UPC Direct előfizetés a Samsung Smart TV-k mellé

UPC Direct logoÚj, közös ajánlattal jelentkezik a világ legnagyobb tévégyártója, a Samsung és a magyar piac egyik legnagyobb műholdas tévészolgáltatója, a UPC Direct. Együttműködésük keretében június közepétől a készlet erejéig minden, az akciós időszakban az Euronics boltokban Smart TV-t vásárló fogyasztó speciális ajánlatot kap műholdas tv szolgáltatás előfizetésre. Mind a már meglévő, mind most új előfizetőként a UPC Direct-hez csatlakozó ügyfelek különböző kedvezményekben részesülnek. A két vállalat megállapodásának célja az, hogy a kiváló minőségű tévékhez kiemelkedő színvonalú tartalmat tegyenek elérhetővé.

A Direct Medium és a Direct+ alapcsomagokra újonnan előfizetők 3 hónapig ingyenesen kapják a Direct DVR-t (digitális videorögzítő), a Direct HD csomagot 9 HD csatornával, a FilmBox Pak mozicsomagot, valamint a Direct Active felnőttcsomagot.

A már meglévő Direct Medium, Direct+, vagy SuperPak előfizetéssel rendelkezők pedig választhatnak egyet a 3 hónapig ingyen elérhető Direct HD csomag, a FilmBox Pak mozicsomag, illetve a Direct Active felnőttcsomag közül. Továbbá 1 hónapig plusz költségek nélkül élvezhetik az eggyel magasabb csomag kínálatát, így a Direct Light előfizetők a Direct Medium csatornáit, a Direct Medium előfizetők pedig a Direct+ csatornáit kapják ajándékba.

Az ajánlat kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a Samsung új Smart TV-i a UPC Direct által kínált minőségi tartalom által váljanak teljessé” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC Direct Marketing és Sales igazgatója.  „A UPC Direct széleskörű csomagajánlatai között minden tévénéző megtalálja a neki leginkább megfelelő, kiemelkedő színvonalú tartalmat – amelyet most Samsung Smart TV-n élvezhet”.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott