Ugrás a tartalomra

UPC Direct helyett freeSAT a Felvidéken

freeSAT logoA mai naptól a UPC DTH az eddigi UPC Direct helyett freeSAT márkanéven értékesíti műholdas szolgáltatását a szlovák és a cseh piacon.

A felvidéki előfizetők tekintetében a legnagyobb újdonságot az eddigi csomagokhoz képest a freeSAT Light havidíjmentes elérés jelenti, mely 20€ aktiválási díj megfizetését követően egy évig használható, majd évente 20€ adminisztrációs díj megfizetésével hosszabítható. A programcsomag 21 csatornát tartalmaz: STV1, STV2, Markíza, Doma, TV JOJ, JOJ Plus, TA3, ČT1, ČT2, Prima, Prima Cool, TV Barrandov, m1, m2, Duna TV, Duna 2 Autonómia, 1 Music Channel, Musiq 1, Music Box, Óčko, CNN, Sky News, BBC World, Bloomberg, CCTV News, ČT4 Sport. Ez a programcsomag havidíjas konstrukcióban is elérhetó, melyhez beltéri egység is jár, ebben az esetben havonta 5€ fizetendő. A freeSAT Medium csomag esetén változásról nem beszélhetünk az eddigiekhez képest, az árak és az elérhetó csatornák megegyeznek az eddigiekkel, valamint továbbra is igénybevehetők hozzá a kiegészítő programcsomagok.

A magyar és a román piacot nem érinti a brandváltás, továbbra is UPC Direct illetve Focus Sat néven vehető igénybe a szolgáltatás.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott