Ugrás a tartalomra

Vadonat új filmcsomaggal köszönti a nyarat a Paramount Channel

Paramount Channel logoKözel félszáz szuperfilm  érkezik a csatornára a Viacom Miramax-szal kötött szerződésének köszönhetően. Ezzel újabb nagy amerikai stúdió alkotásaival színesíti kínálatát a Paramount Channel.

Május végén került aláírás a Miramax és a Viacom közötti szerződésre, amelynek köszönhetően már a júniusi műsorok között találkozhatnak a nézők a filmkészítő óriás alkotásaival. Az egyik vezető, a független filmek bölcsőjeként is ismert amerikai stúdió és a Viacom több hónapos tárgyalási folyamat után kötötte meg a nagyszabású megállapodást. A 45, az elmúlt másfél évtizedben készült sikerfilm egy részét még idén műsorra tűzi a Paramount Channel, a csomag második felével pedig 2015 elejétől találkozhatnak a filmrajongók.

A filmekre exkluzív szerződést kötött a Viacom, így az alkotások kizárólag a Paramount Channelen lesznek láthatók Magyarországon. Olyan filmkedvenceket nézhetnek újra a csatorna nézői a megállapodásnak köszönhetően, mint a legendás Ponyvaregény, az Oscar-díjas Az angol beteg, a hazánkban is forgató Jude Law egyik legnagyobb szerepe, A tehetséges Mr. Ripley, a Koltai Lajos által fényképezett Malena, Nicole Kidman szintén Oscart érő remekelése az Órák-ban, George Clooney rendezői bravúrja, az Egy veszedelmes elme vallomásai, illetve olyan további sikerfilmek, mint a Hideghegy, a Cop Land, az 54, az Árvák hercege vagy a Csokoládé.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott