Ugrás a tartalomra

Valami megváltozott a Cool-on...

Cool logoMegújult arculattal jelentkezett a Cool augusztus 30-án. A 6 éve alapított csatornának ez a harmadik arculatváltása.

A korábban műsoraiban is inkább a fiatalokat, fiatal felnőtteket célzó csatorna mára az ország első 5 legnézettebb csatornája közé tartozik. A nézettségnövekedés és a megváltozott műsorstruktúra is indokolta azt, hogy a Cool ne csak tartalmában, de külsőségeiben is megújuljon. Az új arculat már a felnőtt Cool arculata, amely megőrizte a korábbi trendi, fiatalos jellegét, de eszköztárában, színeiben sokkal letisztultabb, kiegyensúlyozott, összhatásában dinamizmusra törekvő. Az elmúlt két évben folyamatosan átalakult a Cool műsorstruktúrája is. A bevállalós, sokszor a polgárpukkasztásig is elmenő műsorok helyett sokkal inkább a top sorozatok, közönségfilmek vették át a helyet.

Augusztus 28-tól pedig elindult az AfterX, Európa legnagyobb zenei tehetségkutatójának háttérműsora, melynek műsorvezetői Ördög Nóra és Müller Attila. Hétköznapokon pedig az X című műsor foglalkozik az RTL Klub őszi szuperprodukciójával.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott