Ugrás a tartalomra

Valódi HD az RTL Klubon

RTL Klub HD logoAz RTL Klub 2013. február 11-én megkezdi HD adását. HD adásunkat a bal felső sarokban lévő “RTL KLUB HD” felirat jelzi “üres” HD betűkkel. Ezt a feliratot nézőink azokon a műsorainkon látják majd, amelyek ugyan nem HD-ben készültek, de a digitális minőségjavító módszereknek köszönhetően az SD adásnál szebb, HD-nek minősülő képet látunk.

A főműsoridő már most is jelentős, és egyre növekvő részében az RTL Klub úgynevezett “nativ HD” műsorokat sugároz majd. Ezeket a műsorokat HD technikával is gyártották, így képminőségük még jobb. Ezen műsoriank közben az “RTL KLUB HD” felirat “tele” HD betűkkel jelenik majd meg. Február 11-től így jelentkezik új napi sorozatunk, az Éjjel-Nappal Budapest, a Híradó, a Fókusz, a Reflektor, a Házon kívül és a XXI. század. Feburár 18-tól pedig már a Barátok Közt nativ HD epizódjait is élvezhetik nézőink. A tavasz folyamán továbbá megjelennek az első nativ HD A Gyanú Árnyékában epizódok is, ősszel pedig természetesen így láthatják majd az X-Faktort is azon nézőink, akiknek kábeltelevíziós szolgáltatója biztosítja az RTL Klub HD elérését.

Mindezek mellett küföldi sorozataink és filmjeink közül is egyre többet nativ HD-ban sugárzunk majd. Sorozataink közül már induláskor ilyen lesz a Transporter, Jean Reno Jo című sorozata, a The Following, valamint a Dr. Csont új évada. A játékfilmek közül pedig például A kutyakomédia, a Kéjjel-nappal, az Alvin és a mókusok 2., az Avatar, a Gagyi mami - Mint két tojás, A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó, az Amikor megállt a Föld és az Ausztrália.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott