Ugrás a tartalomra

Változtathat a még el sem indult csatornái arculatán a TV2 Csoport

TV2 Csoport logoMég el sem indult a PRIME és az Izaura TV, de úgy tűnik, az előzetes arculatokkal elégedetlen a TV2 Csoport, új logók láttak napvilágot a két csatornához.

Tény és való, az előzetesen megismert logók nem sikerültek túl fényesen (lásd cikkünk alján, a kapcsolódó híranyagoknál), ezért dönthetett a TV2 Csoport a változtatás mellett. Az Izaura TV logójának első változata erősen bóvli kategóriás volt, az újabbra ez már nem mondható el (lásd alább), viszont teljesen jellegtelen lett, láttunk már ilyet a hazai és a nemzetközi piacon is, nem az arculattal fogja meggyőzni a nézőket, annyi biztos. A PRIME ennek épp az ellenkezője, az első változat kissé unalmasra sikeredett, az újabb valamivel érdekesebb, bár első blikkre akár a német Das Erste (ARD) csatornára is asszociálhatunk.

Az ígéretek szerint az Izaura TV lesz az a csatorna, amire a telenovellák rajongói már régóta vártak. A legkedveltebb romantikus sorozatok jönnek a világ számos országából.

A portfólióban eddig is sikeresen működő FEM3 magasabb fokozatra kapcsol és az újrapozícionálás után PRIME néven megújult tartalommal várja a nézőket (a legfrissebb információk szerint szeptember 5-től). A PRIME a tervek szerint a TV2 Csoport prémium, általános szórakoztató csatornája lesz, ahol egyaránt megtalálhatóak a népszerű sorozatok, köztük a legnagyobb brandek és a legismertebb blockbuster filmek. Természetesen a szórakoztató saját gyártású műsorok sem maradnak el, amelyek igazán egyedivé teszik a csatornát.

Izaura TV (új) logo

Prime (új) logo

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott