Ugrás a tartalomra

Van új tévénk – indul az RTL II!

RTL II logoOktóber 1-jén 14:00-kor megkezdi adását az RTL II. Egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, de ami igazán megkülönbözteti az RTL II-t versenytársaitól, az a számos sajátgyártású műsor.

A műsorstruktúra kialakítása a legszélesebb nézői igények filgyembevételével történt. Kora délutántól kezdve a világ legsikeresebb telenovellái kerülnek képernyőre. A sorozatok fő szerepeiben az itthon már jól ismert sztárok köszönnek vissza. Magyarországon először az RTL II-n láthatóak majd a Csók és csata, A végső akarat, a Szalamandra és a Több, mint testőr című sorozatok. A Több mint testőr története, annyira aktuális, hogy jelenleg is forgatják Miamiban.

Az RTL II esti kínálatát a Vacsoracsata vezeti fel, amit a jól ismert nevettetők követnek. Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey és Phoebe kanapéja után, Al Bundy szerepében megismert Ed O’Neill új otthonába látogatunk, ugyanis kezdődik az Egy rém modern család.

Egy igazi este nem telhet el krimi nélkül az RTL II-n, hétköznap esténként egy könnyed stílusú, humorral átszőtt izgalmas sorozat következik; A nagy svindli. Kilenc órától hazai szuperprodukciók jönnek. Friderikusz Sándor vezetésével tovább harcolhatunk a 40 millióért, Máté Krisztina pedig újból Forró nyomon kutat és a humor nagyágyúi hétköznap sem pihennek.

Tíz órától amerikai premier sorozatok uralják az RTL II képernyőjét. Hazánkban először itt látható a Steven Spielberg nevével fémjelzett mega költségvetésű Terra Nova – Az új világ. A CSI alkotójának új sorozata az Életre-halálra, az igzalmakban bővelkedő Elfejetve, Christian Slater főszereplésével és egy misztikus-romantikus történet a Grace klinika sztárjával, Az utazó.

A sorozatok után Rábai Balázsé lesz a főszerep, minden hétköznap, azonos időben este tizenegykor jelentkezik az RTL II Híradóval. A belföldi, közéleti témák iránt érdeklődőket szeretné kiszolgálni napi hírösszefoglalójával a csatorna, célzottan azokat, akik késő este egy klasszikus híradóra kíváncsiak.

Hétvégén a délelőtti filmek után pár jól ismert sorozat következik: Minden lében négy kanál, Ezel. Majd indulnak az RTL II sajátgyártású produkciói.

Vasárnap este hét órakor tánccipőt vesznek a Szombat esti láz sztárjai, az új szériára az előző évadok felelevenítésével hangolódhatunk. Kilenc órától kiderül, hogy a jelentkező hölgyek közül kinek sikerül meghódítani Delhusa Gjont, a romantikus énekest. Este tíz órakor pedig elmaradhatatlanul, vadonatúj epizódokkal következik a Heti Hetes.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott