Ugrás a tartalomra

Világszínvonalú stúdiótechnika a TV2-nél

TV2 logoNagyszabású technikai fejlesztéseket hajtott végre a TV2, március 17-től a megújult, automatizált stúdióvezérlőből jelentkeznek a csatorna aktuális műsorai.

Átadták a TV2 vadonatúj, a legkorszerűbb csúcstechnológiával felszerelt vezérlőjét, innen irányítanak olyan élő műsorokat, mint a Tények vagy a Mokka. A nagyszabású invesztíció keretében a teljes stúdiótechnika újratervezésre került, szem előtt tartva a jelenlegi igényeket, a magas szintű rugalmasságot, a kompromisszum nélküli kép- és hangminőséget, valamint jövőállóságot. A fejlesztések lehetővé teszik a hatékony műsorgyártási workflow-t olyan megoldásokkal, melyek egyedülállóak Magyarországon. Ennek eredményeképpen a TV2 aktuális műsorai világszínvonalú HD technológiával és a legkorszerűbb newsroom automatizációval készülnek a továbbiakban.

Március 17-től tehát az új, automatizált vezérlőből jelentkeznek a TV2 aktuális műsorai (Tények, Aktív, Napló, Mokka, időjárás-jelentés), valamint a Frizbi Hajdú Péterrel. Ezzel egy időben megújult, dinamikusabb arculati elemekkel lesz látható a Mokka adása.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott