Ugrás a tartalomra

Visszatért a SportKlub a DIGI kínálatába

DIGI logoBő két és fél év kihagyást követően visszatért a SportKlub a DIGI előfizetők képernyőire.

2014. február 20-án ismét elérhetővé vált a SportKlub a DIGI előfizetők számára, így teljessé vált a sportcsatornák kínálata. A SportKlub 2011. júniusában került ki a csatornalistából. 2014. február 8-án új tulajdonoshoz került, első lépésként azonnal átadták a jelentősebb olasz és francia focimeccsek közvetítési lehetőségét a DIGI Sport csatornáknak, ez már előrevetítette, hogy hamarosan maga a SportKlub is visszatérhet a DIGI kínálatába, mely a mai napon meg is történt.

A SportKlub jelenleg kizárólag a digitális kábeles kínálatban, a DIGI+ csomagban érhető el.

Megérkezett a bővítésről szóló hivatalos anyag is (2014.02.20. 17:53), mely az alábbiakban olvasható:

Tovább bővült a SportKlub lefedettsége: mától a DIGI kábeltévé hálózatában is elérhető a csatorna a digitális csatornakínálatban. A szolgáltató és sportcsatorna megállapodásának eredményeként újabb több tízezer háztartásban élvezhetik a nézők a saját gyártású műsorok és sportközvetítések színvonalas egyvelegét. A SportKlub a mostani bővüléssel már a háztartások több mint 50 százalékában elérhető.

„Üdvözöljük a DIGI döntését és az új nézőinket is. Újabb komoly lépést tettünk a SportKlub lefedettségének bővítése érdekében, ám a munkát folytatnunk kell, hiszen a célunk az, hogy a lehető legszélesebb közönségnek szolgáltassunk műsort. Jó irányba haladunk, a mostani döntés is ezt jelzi. Nagyszerű hír ez a csatorna, de még jobb hír a sportkedvelők számára” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője. „A csatorna és a tulajdonosok közösen keresik azokat a tartalmi bővítési lehetőségeket, amelyekkel még sokszínűbbé tehetik a SportKlub műsorkínálatát. Hamarosan ezekről az újdonságokról is beszámolhatunk” – tette hozzá Dávid Bence.

A SportKlubot február 8.-a óta az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokolja, a tulajdonosváltással egy időben elkezdődött a csatorna hosszú távú stratégiájának kialakítása. A háztartások számának növelését célzó megállapodás ennek a folyamatos fejlesztésnek az egyik első lépése.

A SportKlub 2006 óta sugároz Magyarországon, kiemelkedően sok saját gyártású produkcióval jelentkezik, amelyek a sporteseményeken túl megmutatják azok hátterét és szórakoztatóan informálják a szurkolókat. A DIGI digitális kábeltelevíziós előfizetői mostantól megismerhetik a MezTelenül című fesztelen riportmagazint, a Dodzsem című vitaműsort, valamint élvezhetnek további mérkőzéseket az olasz és francia futballbajnokságból, amelyeket a DIGI Sport csatornával megosztva közvetít a SportKlub.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott