Ugrás a tartalomra

2012. júniusi DTH előfizetői számok

NMHH logoNyilvánosságra hozták a 2012. júniusi DTH előfizetői számokat.

Előrehozták az uborkaszezont a szolgáltatók júniusra, mindegyikük negatívan zárt. Az eredményeken (illetve ezen esetben eredménytelenségen) nincs mit magyarázni, a számok magukért beszélnek. Egyedül talán csak a T-Home emelhető ki, negatívuma a kerekítési hibahatáron belüli, tehát esetükben akár kismértékű növekmény is elképzelhető.

Már az LGI 2012. második negyedéves eredményeiben meglepő volt a UPC Direct negatívuma, erre a mostani, júniusi adatok adták meg a választ. Annak tükrében még érthetetlenebb, hogy az elmúlt évet figyelembe véve kiemelkedően gyarapodott az előfizetői bázis, tavaly májusban volt utoljára egy kismértékű csökkenés. Kíváncsiak voltunk, mi történhetett, ezért a televíziós gyorsjelentéseket taglaló híreink történetében először, megkerestük az illetékest. A UPC Direct adatait kommentálva a dtvnews.hu portál megkeresésére Pinkola Zoltán kereskedelmi- és marketing igazgató elmondta: "A júniusra vonatkozó előfizetői jelentesünk egy 1300 ügyfélre vonatkozó negativ technikai korrekciót tartalmaz. A fenti eltérés korábbi években keletkezett, így nem releváns a valós júniusi teljesitmény szempontjából."

A fentieket figyelembe véve akár módosíthatnánk a virtulás dobogót, és kioszthatnánk a "piros jelölést" a DIGI-nek, de szokásunkhoz híven marad a hivatalos adatok szerint.

A MinDig TV Extra töretlenül bővíti előfizetői körét, a vezeték nélküli szolgáltatók összességét nézve egyedüliként zárta pozitívummal a hónapot, előfizetőinek száma 65012(+2114) volt.

Jöjjenek az adatok:

SzolgáltatóElőfizetők számaVáltozás
DigiTV383877-1373
T-Home285929-285
UPC Direct
225577-2206

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott