Ugrás a tartalomra
Cartoonito logo

A Cartoonito váltja fel a Boomerang csatornát

A Cartoonito – amely a Boomerang csatornát váltja fel - 2023 márciusában lineáris fizetős TV-csatornaként indul EMEA-szerte, látványos, modern óvodai szórakoztató tartalomkínálattal. A csatorna indulásával a Warner Bros. Discovery elsősorban a 4 és 6 év közötti gyerekek és a családok szórakoztatása mellett kötelezte el magát. A lebilincselő és kulturális szempontból releváns történetmeséléssel a Cartoonito – bohém, vicces módon – arra ösztönzi őket, hogy tanuljanak, nevessenek és fejlesszék képzelőerejüket, kreativitásukat.

 

A Warner Bros. Discovery néhány legendás franchise-ját újragondolva az óvodásoknak megfelelő spinoffokkal rukkol elő: az új eredeti gyártású Batwheels-szel, amely az Egyesül Államokban jelenleg a legnézettebb Cartoonito-sorozat, a Tapsi Hapsi brigádjával, a Lucas, a pókkal és Thomas és barátaival és sok újdonsággal. A kreativitás, a csapatmunka és az elfogadás szellemében összeállított műsorpalettával a Cartoonito célja, hogy támogassa a gyerekek egyediségét és egyéniségét, és arra ösztönözze őket, hogy empátiával, tisztelettel és méltányosan bánjanak másokkal.

 

Vanessa Brookman, a Warner Bros. Discovery gyerekek és családi csatornákért felelős alelnöke így nyilatkozott: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy abban az évben, amikor a Warner Bros. fennállásának 100. évfordulóját ünnepeljük, kimutatjuk elkötelezettségünket legfiatalabb közönségünk iránt azzal, hogy elindítjuk a Cartoonito óvodai csatornánkat szerte az EMEA-ban. Az egyéniséget és az eredetiséget ünneplő Cartoonito biztonságos teret kínál, ahol a gyerekek és családjaik nevethetnek és tanulhatnak szeretett karaktereik mellett. Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk eredeti gyártású tartalmaink új generációját a Warner Bros. Discovery ikonikus brandjeinek világában a rajongók kedvenc Batwheels és a Tapsi Hapsi brigádja franchise-ok modern óvodai adaptációival.”

 

A legújabb sorozatok, epizódok:

 

Batwheels – A Warner Bros. Animation saját sorozata, az első óvodásoknak készült DC sorozat, amely lendületes, élénk CGI-animációt kínál a fiatal nézőknek. A kicsik és családjaik egy csodálatos szuperjármű csapattal utaznak majd együtt – Bam (a Batmobil), Bibi (a Batgirl Cycle), Redbird (Robin versenyautója), Buff (a denevér teherautó) és Batwing (a denevér) repülőgép) – miközben segítenek Batmannek, Batgirlnek és Robinnak biztonságban tudni Gotham City utcáit. Akár a Zoom Légiójával, akár Gotham City egyik hírhedt szupergonoszával néz szembe, a Batwheels hihetetlen kütyükkel és kreatív csapatmunkával mindig megmenti a helyzetet.

 

Tapsi Hapsi brigádja – A Warner Bros. Animation által készített új óvodás sorozat az első a maga nemében a Bolondos dallamok történetében, amely ötvözi az ikonikus karakterek vagányságát, humorát  egy modern, gyerekközpontú edukációs vetülettel, amely előmozdítja a gyerekek érdeklődését építés és tervezés iránt, valamint segít az óvodásoknak alapvető készségek fejlesztésében – beleértve az önkifejezést, a problémamegoldást, az együttműködést, a kommunikációt, a tudományos és logikus gondolkodást. A sorozatban Tapsi Hapsi és Lola a Bolondos dallamok építőcsapatának irányítói, akik Dodó kacsából, Cucu malacból, Csőrikéből és több ismerős Bolondos dallamok szereplőből állnak. A csapat együtt segít looneyburgi polgártársaiknak fura építési projektekben. Akár egy izgalmas új versenypályát építenek, akár egy nem mindennapi fagylaltkelyhet készítenek, a Looney Builders számára egyetlen munka sem túl nagy kihívás, amikor csapatként dolgoznak, és a szuper-bolondos szerszámaikat és a szuperszónikus járműveiket használják.

 

Interstellar Ella - 3D-s CGI animációs műsor, tele akciókkal, vígjátékokkal és csillagközi kalandokkal, ahogy Ella és barátai elképesztő dolgokat fedeznek fel az üstökösökről, a bolygókról és mindazokról a hihetetlen dolgokról, amelyek otthonukat, a Tejút-galaxist alkotják. A sorozatot a belga Fabrique Fantastique és a Canada's Apartment 11 készítette.

 

Lucas, a pók - A Fresh TV új CGI-animációs műsora a WexWorks Media-val és a nemzetközi terjesztést vezető CAKE-kel együttműködve, amely egy YouTube-slágeren alapul, és amely egy elbűvölő fiatal pók kalandjait követi nyomon, miközben ő és barátai megpróbálnak eligazodni a nagy világban.

 

Musi-musi és a gombácskák – A francia La Cabane és a belga Thuristar producere a CAKE közös produkciójában készült új sorozat, amely a megnyerő gomba közösség kalandjait követi, amint útra kelnek, hogy szórakozást szórakozásra halmozzanak. Az erdő zsebméretű őrzőiként nem mindig könnyű felnőni, de együtt minden nap ugyanolyan fényesen ragyog, mint az előző. A műsort Elfriede de Rooster készítette, a rendező pedig Joeri Christiaen.

 

Thomas és barátai: kismozdony kalandok  - A Mattel Televízió készítette sorozat az óvodásokat hívja a fedélzetre, és követi a világ első számú szertartályos gőzmozdonyát és barátait az eddigi legőrültebb és legzenésebb kalandjaik során. A Corus Entertainment Nelvana Stúdiójával együttműködve élénk, 2D-s animációban készült sorozat öt fiatal vonatból áll: Thomas, a legjobb barátja, Percy, a rivális Diesel, a kalandvágyó világutazó Nia és egy vadonatúj elektromos nagysebességű motorvonat, Kana.

 

Békavári uraság és barátai - CG animációs műsor Kenneth Grahame Békavári uraság című filmje alapján. A műsor a vidéket élteti, Varangy, Ratty, Vakond és Sövény humoros kalandjait követve a folyóparton, miközben megismerik az erkölcsi bátorságot, a tiszteletet és a barátság értékét. Producer: Hoho Entertainment.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott