Ugrás a tartalomra
mindiGO Sport logo

A férfi kosárlabda BL kiemelt mérkőzései élőben kizárólag a mindiGO Sporton

A spanyol férfi kosárlabda bajnokság, az ACB Liga után a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája is megérkezett a mindiGO Sportra. A férfi kosárlabda BL kiemelt mérkőzései 2019. október 15-től élőben kizárólag a mindiGO Sporton láthatóak.  A hazai kosárlabda szerelmesei a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatának összes BL meccsét a „BCL BASKET” csomagban érhetik el. A BL első közvetített párharca október 15-én a szintén a szombathelyiek csoportjában szereplő PAOK - Besiktas Sompo Sigorta összecsapás lesz.

 

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) és a mindiGO Sport együttműködése nyomán 2019. október 15-től „BCL BASKET” néven új kosárlabda csomag indul a mindiGO Sport kínálatában. A férfi kosárlabda Bajnokok Ligája első közvetített meccse október 15-én este 18.30-tól a PAOK-Besiktas Sompo Sigorta görög-török párharc lesz. A mindiGO Sport alkalmazás új kosárlabda csomagja a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának kiemelt mérkőzéseit foglalja magában, amely az élő közvetítések mellett visszanézhető mérkőzéseket is tartalmaz. Az idény során a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely összes mérkőzése és a forduló legnagyobb érdeklődésre számot tartó rangadója tekinthető meg élőben, magyar kommentátorral. Október 16-án, szerdán este 20-órától a magyar kosárlabda rajongói már izgulhatnak is a szombathelyi csapatért. A Falco- Vulcano Energia KC Szombathely csapata a francia IDA Dijon ellen lép pályára idegenben. Az élő adások során a felhasználók hozzászólhatnak a meccsekhez, a párharcok összefoglalója visszanézhető, továbbá számos sporthír és videós anyag áll az előfizetők rendelkezésére.

 

A „BCL BASKET” kosárlabda csomag 2020. április 5-ig, azaz a férfi kosárlabda Bajnokok Liga küzdelmeinek végéig az alábbiakat tartalmazza: 

  • 2019/2020-as Bajnokok Ligája férfi kosárlabda torna mérkőzései élőben és felvételről:
  1. legalább két mérkőzés fordulónként a BL-szezonban; 
  2. legalább két mérkőzés a nyolcaddöntők során;
  3. legalább két mérkőzés a negyeddöntők során; 
  4. az elődöntők és a döntők minden mérkőzése;
  • Mérkőzések videós összefoglalói.

 

Az új „BCL BASKET” csomag weben történő fizetés esetén 799 Ft-os, applikáción belüli fizetésnél pedig 999 Ft-os havidíj ellenében érhető el a mindiGO Sporton.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott