Ugrás a tartalomra

A magyar RockTV nemzetközi elismerése

RockTV logoNovember 25-én tartották meg a Hot Bird TV Awards 2011-es díjátadó gáláját az olaszországi Velencében, amelyre a világ minden tájáról, több mint 200 televíziós szakember kapott meghívást. Természetesen jelen volt a Skyble Media Zrt. képviseletében Bölcskey Mihály vezérigazgató és Csaba Gergely pénzügyi- és üzletfejlesztési igazgató is, mivel a társaság RockTV nevű csatornája, szakmai díjra kapott jelölést a zenetévék kategóriájában.

A díjátadó ceremóniát megelőző vacsoránál a 10 fős asztaloknál a díjat alapító Eutelsat képviseletében egy-egy vezető foglalt helyet, így a magyar csatorna képviselőit a közép- és kelet európai piacokért felelős David Geiling úr fogadta, aki külön gratulált azért, hogy a díj 14 éves történetében először, egy magyar nyelvű csatorna is kapott jelölést.

A kategória díját végül egy francia zenecsatorna, a France Ô nyerte, de a RockTV képviselői sem jöttek le üres kézzel a színpadról, mivel a jelölésüket is díjazták a szervezők. A Skyble Media Zrt. erre a jelölésre is nagyon büszke, mivel alig 9 hónappal a műholdas sugárzás elindulását követően, már olyan csatornákkal versenyezhetett, és vehetett velük együtt részt a gálán, amelyek évek, évtizedek óta neves szereplői a televíziós piacnak, és akik több 10 millió háztartásban vannak jelen a képernyőn.

A magyar csatorna képviselőivel a helyszínen interjút készített a RAI5 televízió, ami egy, a magyar RockTV-t bemutató anyaggal együtt, december 3-án, a 16:25-kor kezdődő Cool Tour című műsorában lesz látható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott