Ugrás a tartalomra

A mai napon Epic Drama néven új csatornát és SVoD-szolgáltatást indított a Viasat World

Epic Drama logoMagyarországon a Digi, az Invitel, a PR-Telecom, a Tarr, az Antenna Hungária és számos regionális televíziós szolgáltató kínálatában lesz elérhető a csatorna december 14-től, illetve a következő hetekben. A Viasat World folytatja a tárgyalásokat a további szolgáltató partnereivel, hogy pazar élvonalbeli tartalommárkájának még nagyobb elérést biztosítson.

A Viasat World, a világ egyik vezető médiavállalata a mai napon indította el az Epic Drama csatornát, amely a vállalat eddigi legnagyobb csatorna- és SVoD-premiere lesz a kulcsfontosságú országokban és területeken. Az új csatorna jól példázza a Viasat World és a nagyra becsült üzleti partnerei közötti szoros együttműködést. A Viasat World nagy múltú, kulcsfontosságú televíziós szolgáltató partnereinek többsége, így a lengyel Cyfrowy Polsat, a román RCS, a szlovák Slovak Telekom és Szerbiában, Szlovéniában, Montenegróban, Macedóniában és Boszniában a United Group is terjeszti mától platformjain a merőben új és pazar kínálatú csatornát és SVoD-szolgáltatást. A lengyel illetőségű nc+ szolgáltató 2018. január 1-jétől indítja a sugárzást.
Magyarországon a Digi, az Invitel, a PR-Telecom, a Tarr, az Antenna Hungária és számos regionális televíziós szolgáltató kínálatában lesz elérhető a csatorna december 14-től, illetve a következő hetekben. A Viasat World folytatja a tárgyalásokat a további szolgáltató partnereivel, hogy pazar élvonalbeli tartalommárkájának még nagyobb elérést biztosítson.

Irina Gofman, a Viasat World elnök-vezérigazgatója így fogalmazott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy kulcsfontosságú szolgáltató partnereink többsége felvette kínálatába az Epic Dramat. Ez jól mutatja, milyen elkötelezetten fordítunk figyelmet ügyfeleink igényeire és osztjuk azt a közös célt, hogy közönségünk számára érdekes tartalmakat kínáljunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az Epic Drama által nyújtott különleges kínálat kimagaslik majd a csatornák közül és sikerrel jár, világszínvonalú, elismert drámákhoz adva hozzáférést a nézőknek éjjel-nappal, amikor és ahol azt a felhasználók kívánják. A csatornaindítás rávilágít arra, hogy független műsorszolgáltatóként, milyen gyorsan tudunk reagálni nézőink és partnereink igényeire, valamint arra, milyen elszántan törekszünk az elérés és a közönség számának növelésére.”

A Viasat World kulcsfontosságú piacain ma induló Epic Drama több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről gondosan összeválogatott kiváló drámasorozatokkal. A nagy költségvetésű, HD minőségű kosztümös drámasorozatok új otthona, lineáris és SVoD formában is elérhető, és támogatja a vállalat küldetését, hogy nézőinek több platformon és készüléken nyújtson kiváló tartalmakat. Ráadásul, a sorozatok rendkívül frissek, hiszen az elmúlt három évben forgatták őket, és jelentős részük kifejezetten az adott piacokra készült.

Az Epic Drama kínálatában megfigyelhető a Viasat World műsorválogatási tapasztalata. Ennek a szakértelemének köszönhetően növeli tevékenységeit a további, kulcsfontosságú piacokon. Az elmúlt hetekben került bemutatásra a világszínvonalú induló műsorpaletta, amelyet a legnagyobb tartalomterjesztő partnereitől vásárolt meg a vállalat. A műsorok több mint kétharmada készült az Egyesült Királyságban és Európa más országaiban, és további sorozatok érkeztek az Egyesült Államokból, Kanadából és Ausztráliából is. Olyan exkluzív vagy újonnan látható sorozatokkal nyit a csatorna, mint az ITV Studios Global Entertainment által készített Kurtizánok kora, Mr. Selfridge és Poldark, az All3Media International által jegyzett The Miniaturist, a Banijay Rights-tól érkező Versailles és Az étterem, a Beta Film Borgia, Copper - A törvény ára és Levél Evitának sorozatai, valamint az Entertainment One (eOne) Fordulat: Washington kémei és Klondike című drámái.

Az Epic Drama elsősorban a 25 év feletti női és férfi közönségnek szól, de szélesebb körben is vonzza majd a drámák rajongóit, hiszen éjjel-nappal elismert és lebilincselő sorozatokat láthatnak különböző műfajokból, beleértve a krimiket, az irodalmi adaptációkat, a politikai, kosztümös és háborús drámákat, az akciódús kalandsorozatokat, a történelmi és a fantázia sorozatokat is. A Viasat World 19. tartalommárkájának elindítását jelentős kutatás előzte meg, amely feltárta, hogy a műfajnak szolgáltatást nem kapó, szenvedélyes közönsége van, és egyértelmű piaci hiány mutatkozik az ilyen jellegű, gondosan válogatott tartalmakból.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott