Ugrás a tartalomra

A Paramount Channel kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

Paramount Channel logoA Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. szeptember 19-30. között a Paramount Channel minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető, 2014. október 1-jétől pedig a MinDig TV Extra szolgáltatás Családi csomagjába kerül a népszerű filmcsatorna.

A Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. szeptember 19-30. között a népszerű filmcsatorna, a Paramount Channel minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Paramount Channelt a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A kódolatlan időszakot követően a Paramount Channel 2014. október 1-jétől az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatásának Családi csomagjában lesz elérhető. Ekkortól kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik. Az új programlista és a kondíciók megtalálhatók a mindigtvextra.hu honlapon.

A Paramount Channel, a Viacom portfólió legfiatalabb tagja idén februárban indult el hazánkban és mára már szinte minden nagyobb és közepes szolgáltatónál megtalálható. A kódolatlan időszak alatt olyan filmsikerek kerülnek műsorba, mint az Apollo 13, a Peacemaker, az Egy veszedelmes elme vallomásai, A cápa, a Bumeráng, a Krumplirózsa vagy a Kikötői hírek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott