Ugrás a tartalomra

A PRO4 májustól már a Hello Digital előfizetői számára is elérhető

PRO4 logoA ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő TV2 csoport legújabb általános szórakoztató csatornája, a PRO4 mostantól a Hello Digital előfizetőit is szórakoztatja.

A csatorna műsorkínálatában mozifilmek, tévéfilmek, premier sorozatok, már ismert és igen közkedvelt sorozatok valamint népszerű magyar szórakoztató műsorok is megtalálhatók. A PRO4 struktúrájával a csatorna széles nézői réteget szólít meg, amelyben a család minden tagja megtalálja a számára kedvező műsort. Bizonyos műsorsávokban a férfi nézőknek kedvez a PRO4, a BL mérkőzések ismétlésén és a BL magazinon túl számos esti film és sorozat is a 25-34 év közötti férfi nézőket célozza.

„A PRO4 tartalmi összeállításának köszönhetően nagyon értékes csatorna a partnereink kínálatában és örülünk annak, hogy májustól a Hello Digital előfizetői is elérhetik cégcsoportunk legfiatalabb csatornáját. Az elkövetkező időszakban várhatóan további hálózatokon is elérhető lesz a PRO4, amivel reményeink szerint további lelkes nézőket szerzünk minőségi tartalmainknak” – mondta Pálfi Zsuzsanna, a FEM3, PRO4 terjesztési vezetője.

"A Hello Digital széles körben biztosít az előfizetői számára igényes, magyar nyelvű tartalmakat, mostantól számos színvonalas normál és nagyfelbontású (HD) csatorna mellett a PRO4-et is ebben a körben tudhatjuk" – mondta Vámos Péter, a Hello HD Kft. üzemeltetési igazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott