Ugrás a tartalomra

A SuperTV2-n minden HD lesz?

SuperTV2 logoA SuperTV2 debütálásának napján, november 2-án, csúsztatással látható lesz a Voice, ahol az énekes tehetségkutató műsor az anyacsatornához hasonlóan HD minőségben kerül képernyőre.

Nem ez lesz az egyetlen ilyen műsor a TV2 Csoport hamarosan induló kábelcsatornájának kínálatban: a tervek szerint a prémium műsorokkal jelentkező általános szórakoztató csatornán minden tartalom HD minőségben kerül sugárzásra.

A fentiek mindenképpen ígéretesen hangzanak, csak egy apróbb kérdés merülhet fel bennünk. Az odáig természetes, hogy egy HD csatornán minden tartalom HD minőségben kerül sugárzásra, a kérdés csak az, hogy miben került rögzítésre. Mert hogy a felkonvertált SD is "HD", csak akkor az olyan, mint igazságos Mátyás királyunk esete a bíró lányával, aki hozott is ajándékot, meg nem is... Megnyugvást majd az jelenthet számunkra, ha egyszer egy olyan közleményt olvasunk a csatornával kapcsolatban, hogy "A prémium műsorokkal jelentkező általános szórakoztató csatornán sugárzott minden tartalom natív HD minőségben került rögzítésre és HD minőségben kerül sugárzásra".

A mai napon, 2012. október 12-én, az anyacsatorna, a TV2 már megkezdte HD adását a UPC digitális kábelhálózatán, ami biztos, hogy az esti Voice tehetségkutató már ebben a formátumban kerül adásba, rögzítésre.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott