Ugrás a tartalomra

A Tarr 2020. februári kódolatlan kínálata

Külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek, történelmi eseményeket feldolgozó dokumentumfilmek és sorozatok, a tudomány-technika-történelem-természet világába kalauzoló dokufilmek, valamint a legjobb kosztümös drámasorozatok - mindezek a Tarr februári kódolatlan kínálatának keretében.

 

2020. január 27. és február 10. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a MOZIVERZUM csatorna válik elérhetővé a 20. programhelyen.

 

2020. február 1-29. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a SPEKTRUM csatorna válik elérhetővé a 36. programhelyen.

 

2020. február 1-29. között minden Alap és Extra csomagos előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a VIASAT HISTORY csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen.

 

2020. február 1-29. között az EPIC DRAMA csatorna kódolását leveszik, így elérhetővé válik a 86. programhelyen.

 

2020. február 1-29. között a COMEDY CENTRAL FAMILY csatorna kódolását is leveszik, így elérhetővé válik a 58. programhelyen.

 

Kinek tudják biztosítani a csatornákat?

  • Akiknek DVB-C képes televíziójuk van 
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek 
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek

 

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

 

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Harta, Nagyvejke.

 

"Fontosnak tartjuk az olyan lehetőségek kiaknázását, amelyek során még többen ismerhetik meg az Epic Drama és a Viasat History csatornákat" – mondta Horváth Tamás, a Viasat World magyarországi vezetője. "A hazánkban két éve indított Epic Drama szilárdan megtalálta törzsközönségét, mára közel kétmillió háztartásban érhető el, és egy-egy hasonló, nyitott időszakkal szeretnénk még több néző érdeklődését felkelteni. A Viasat History pedig az első történelem tematikájú csatorna volt Magyarországon, és mára az összes nagy magyar szolgáltató kínálatában fellelhető. Hiszünk abban, hogy nemcsak szórakozást, de hasznos tudást is nyújtunk műsorainkkal, miközben igyekszünk a legfrissebb felhozatalt biztosítani."

 

A nyitott időszakban számos új premiert rajtoltatnak a csatornák. Az Epic Draman február 3-án indul a közkedvelt Murdoch rejtélyeinek 7. évada, február 9-én pedig Winston Graham író mára BAFTA-díjassá vált családtörténetének (egyben a csatorna egyik legnézettebb sorozatának), a Poldarknak az 5. évada. Február 29-én pedig jön a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományosa, a sajtóban Gladbecker-túszdrámaként elhíresült ’80-as évekbeli német bankrablás valós történetét feldolgozó 54 óra! 

 

A történelmi csatornát nézve szintén február 3-tól ismerhetjük meg azokat a titkokat, amelyeket a Múzeumi rejtélyek új évada dolgoz fel, illetve elrajtol a Vallásháborúk: a trónok igazi harca 2. évada is, tele olyan lenyűgöző karakterrel, mint Tudor Mária, I. Erzsébet, I. Mária skót királynő, II. Fülöp vagy IV. Henrik. Ezek mellett a Viasat History február 9-től sugározza a magyarok által is közkedvelt úticél izgalmas múltját, a London: 2000 évnyi történelem című dokumentumsorozatot.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott