Ugrás a tartalomra

A UPC előfizetői nem maradnak le a Bajnokok Ligájáról

UPC logoMár a holnap esti első Bajnokok Ligája rangadót, az FC Barcelona – AC Milan mérkőzést is a UPC összes digitális kábeltelevíziós előfizetője láthatja, miután az ország legnagyobb kábeltévés társaságának rendkívül rövid időn belül sikerült megállapodnia a meccseket közvetítő PRO4 tévécsatorna továbbításáról. A TV2 tíz nappal ezelőtt jelentette be, hogy a 2011-2012-es BL-szezon keddi mérkőzéseit az országos kereskedelmi tévé helyett a médiacsoport legújabb hazai csatornája, az eddig mindössze a nézők 16%-ához eljutó PRO4 közvetíti.

A UPC a mai napon megállapodást kötött a PRO4 továbbítására, és az új csatornát még ma elérhetővé is teszi a legolcsóbb digitális, bronze elnevezésű csomagban, az 50-es programhelyen. Az új csatorna iránti igényt nem kell külön jelezni, újabb csomagot sem szükséges rendelni hozzá a digitális kábeltévé előfizetőinek, és a kínálat bővülése mellett az előfizetési díj változatlan marad. Így a UPC digitális televízióval rendelkező ügyfelei a BL egyetlen játéknapjáról sem maradnak le, hiszen már a H-csoport holnapi nyitó rangadóját is megtekinthetik. A szerdai mérkőzéseket az előfizetők a német Sat1 programjában követhetik figyelemmel, amely szintén megtalálható a UPC digitális kábeltévés kínálatában, az Európa csomagban.

A Bajnokok Ligájában idén összesen hat fordulóban mérkőznek meg a csapatok: az eheti nyitást követően még szeptember 27-28-án, október 18-19-én, november 1-2-án, november 22-23-án és december 6-7-én.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott