Ugrás a tartalomra

A „Volt egyszer egy stúdió" premierjével ünnepli a Disney 100. évfordulóját a Disney+

A Disney százéves jubileumi ünnepsorozatának részeként mától elérhető a Disney Animation „Volt egyszer egy stúdió" című vadonatúj rövidfilmje. A több mint 85 játék- és rövidfilm közel 550 Disney-figurát - köztük hősöket és gonosztevőket, hercegeket és hercegnőket, segédeket és varázslókat - mutat be hagyományos, kézzel rajzolt és modern, számítógépes animációban, tisztelegve ezzel a történetmesélés, a művészet és a technológiai vívmányok elmúlt száz éve előtt. Mickey egér vezetésével a népszerű Disney-figurák a stúdió 100. évfordulója alkalmából még egy csoportképre is összeállnak. A rövidfilmet Dan Abraham és Trent Correy írta és rendezte, producerei Yvett Merino és Bradford Simonsen.

 

A DISNEY+ IS ÜNNEPLI A DISNEY 100. ÉVFORDULÓJÁT

 

A Disney+ előfizetők mától már streamelhetik a „Hófehérke és a hét törpe" című animációs klasszikus lenyűgöző, 4K-s felújított változatát. A rajzfilm a Walt Disney Studios restaurációs és megőrzési csapatának közös munkája, akik szorosan együttműködtek a Walt Disney Animation Studios kulcsfontosságú művészeivel. Ugyanazzal a csapattal, akik nemrégiben együtt dolgoztak Disney 1950-es klasszikusának, a „Hamupipőkének" felújításán, amely augusztusban debütált a platformon. A Disney+ a jeles évfordulót ünneplő sorozatot az év elején a Walt Disney Animation Studios 27 restaurált klasszikus rövidfilmjének felvételével indította el, amelyekben olyan ikonikus sztárok szerepelnek, mint Mickey és Minnie egér, Donald kacsa, Goofy, Pluto, Chip és Dale és a stúdió első sztárja, Oswald, a szerencsés nyúl.

 

A 100. évforduló ünneplésének részeként a felület Disney100 gyűjteményben évtizedek szerint rendszerezve streamelhetik a rajongók kedvenc filmjeiket és tévésorozataikat. A klasszikus és modern animációs filmek kedvelői az 1920-as évektől kezdve egészen a mai napig megtalálják kedvenceiket. Többek között Mickey és Donald kalandjai, Bambi, Pán Péter, Macskaarisztokraták, Micimackó, Az oroszlánkirály, L’ecsó, Coco és a Pirula Panda is várja a rajongókat a gyűjteményben. A filmek kedvelői pedig többek között a Robinson család, a Koldus és Királyfi, a Francia kapcsolat, A Majmok bolygója, a Holt Költők társasága, az Indiana Jones filmek, a Marvel univerzum és a Star Wars hősei között válogathatnak.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott