Ugrás a tartalomra

Állatvilág tematikájú csatornával jelentkezhet a DIGI

DIGI Animal World logoA DIGI World és a DIGI Life után újabb ismeretterjesztő csatornával jelentkezhet a DIGI, ezúttal az állatvilág kategóriában, DIGI Animal World néven.

Az október 1-én indított DIGI World és DIGI Life után az állatvilágot bemutató DIGI Animal World csatornával jelentkezhet a DIGI, első körben ezúttal is csak Romániában. Október 5-én érkezett a regisztrációs kérvény a CNA-hoz (román médiahatóság), elfogadása esetén az új csatorna is csak a DIGI hálózatain lesz elérhető. A DIGI Animal World 100%-ban vásárolt tartalmakat sugároz majd, saját gyártású műsorok készítése jelenleg nincs tervben. A műsorpaletta széles lesz, többek közt foglalkozik majd az emlősökkel, a vízi világgal, hüllőkkel, rovarokkal, háziállatokkal.

A DIGI Animal World csatorna magyar piacra történő bevezetéséről, csak úgy, mint a DIGI World és a DIGI Life esetében, egyelőre nincs információ, bár egyéb körülmények ezt sejtetik.

Pletykák szerint a DIGI további csatornák indítását is tervezi DIGI Kids, DIGI History, DIGI Hot, DIGI Plus, DIGI Film 2 és DIGI Travel néven.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott