Ugrás a tartalomra

Átadták a UPC legújabb szélessávú hálózatát Cegléden

UPC logoJelképes díszpolgári címet kapott Cegléd összes polgára abból az alkalomból, hogy a városban hivatalosan is átadták a UPC legújabb szélessávú hálózatának első ütemét, és ezzel ők is csatlakoztak a korlátlan digitális élmények világához. A 400 millió forintos beruházásnak köszönhetően mostantól 1200 ceglédi háztartásba jut el a szélessávú internet, tévé és vezetékes telefon szolgáltatás, év végéig pedig további 8000 otthonban lesz elérhető a UPC legmodernebb hálózata.

A ceglédi szélessávú hálózatfejlesztés első ütemének átadása alkalmából rendezett sajtóebéden Takáts László, Cegléd polgármestere vette át Császár Zoltántól, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójától azt a szimbolikus díszpolgári oklevelet, amely Cegléd lakosait üdvözli a korlátlan digitális élmények világában.

Takáts László polgármester a város lakosai nevében megköszönte a gesztust és elmondta: "Városunk életében komoly mérföldkő ez a fejlesztés, hiszen egy világméretű és a ma elérhetők közül valóban az egyik legkorszerűbb, leggyorsabb infokommunikációs technológia erősíti mostantól a ceglédi infrastruktúrát. Biztos vagyok benne, hogy a ceglédiek számára a mindennapi tájékozódást kapcsolattartást és szórakozást is megkönnyíti az új hálózat, de legalább ennyire fontos az a pozitív hatás, amit a szupergyors internetkapcsolat jelent a távmunka lehetőségek tekintetében, vagy a helyi vállalkozások életében."

Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy szeptember elején készültek el a digitális hálózatfejlesztés első ütemével, amelynek keretében 1200 ceglédi háztartásba juttatták el a legmodernebb infokommunikációs hálózatot. "Terveink szerint még az idén befejezzük teljes hálózatunk kiépítését a városban, így 2015 végére további 8000 ceglédi otthonban tesszük elérhetővé a UPC legmodernebb szolgáltatásait. A Rubicomtól 2012-ben megvásárolt hálózat üzemeltetése során már korábban is jó tapasztalatokat szereztünk és ez is közrejátszott abban, hogy a továbbfejlesztés mellett döntöttünk. Az összességében 400 millió forint értékű beruházással az év végéig 85%-osra növeljük a UPC lefedettségét Cegléden."

A UPC ceglédi hálózatához csatlakozók a nagy sebességű vezetékes internet, digitális kábeltévé és vezetékes telefon szolgáltatások mellett a UPC innovatív szolgáltatásait is élvezhetik - a digitális díjcsomagok birtokában akár díjmentesen is. A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több mint 300 ezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyenes WiFi elérést, a díjmentes TV Apps-szal pedig Youtube videókat nézhetnek tévéjükön a felhasználók, valamint elérhetővé válik a UPC Videotár tartalma is, ami lényegében egy komplett videotéka elérését jelenti egyetlen gombnyomással.

A UPC szélessávú szolgáltatásait azonban már nem csak otthon vagy az irodában használhatják az ügyfelek. A vezetékes szolgáltatások mellé kedvezményes csomagáron rendelhető UPC Mobil tarifái korlátlan adatforgalmat kínálnak minden csomaghoz, hálózaton belül pedig korlátlan beszélgetést tesznek lehetővé. Ráadásul a mobil tarifák mellé a legmodernebb készülékeket is kedvezményes áron kínálja a szolgáltató. A mobil díjcsomagok segítségével pedig az otthontól távol is elérhetők a kedvenc tévéműsorok a UPC Horizon Go szolgáltatásával.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott