Ugrás a tartalomra

Az RTL II mától elérhető a UPC hálózatában is!

RTL II logoAz RTL II, az RTL Csoport legújabb kábelcsatornája október 1-jén kezdte meg adását. A cégcsoport indulásra számos szolgáltatóval kötött megállapodást, de a tárgyalásokat azóta is folytatta. Ennek eredményeként mától már a UPC több százezer kábeltelevíziós előfizetője is láthatja az  RTL II műsorát. Az RTL II így közel 1,6 millió háztartásba jut el, azaz nagyjából 5 millió néző élvezheti a változatos programokat.

A UPC összes digitális kábeltévés előfizetője már mától megtalálhatja az új műsort az 56-os programhelyen. A hagyományos analóg kábelszolgáltatás előfizetői pedig többségében Szilveszter éjféltől, illetve néhány településen egy héten belül, a Reflektor TV csatorna helyén láthatják az RTL II adását.

Az RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, de ami igazán megkülönbözteti az RTL II-t versenytársaitól, az a számos sajátgyártású műsor. Kora délutántól kezdve a világ legsikeresebb telenovellái kerülnek képernyőre. Magyarországon először az RTL II-n láthatóak a Csók és csata, A végső akarat, a Szalamandra és a Több, mint testőr című sorozatok. A csatorna esti kínálatát a Vacsoracsata vezeti fel, aztán Jóbarátok és a többszörös díjnyertes Egy rém modern család következik. Kilenc órától a hazai szuperprodukciók veszik át a helyet. Hétfőn és csütörtökön Friderikusz Sándor vezetésével Legyen Ön is Milliomos, szerdán Forró nyomon Máté Krisztával, Heti Hetes vasárnap és kedden. Tíz órától amerikai premier sorozatok uralják az RTL II képernyőjét: Terra Nova – Az új világ, Életre-halálra, Elfelejtve és Az utazó. A sorozatok után Rábai Balázsé a főszerep, minden hétköznap, azonos időben este tizenegykor jelentkezik az RTL II Híradó.

2013-ban is érdemes lesz az RTL II-re kapcsolni, ugyanis több új, naponta és hetente jelentkező saját gyártású műsor indul majd a csatornán, valamint új évaddal jelentkezik az eddig minden alkalommal többmillió nézőt vonzó Szombat Esti Láz is.

A UPC digitális kábeltévés előfizetői az RTL Klub várhatóan 2013 első félévében elinduló nagy felbontású, HD-képminőségű változatát is rögtön az indulás napjától elérhetik majd. A UPC a nemzetközi tapasztalatok alapján arra számít, hogy ez a fejlemény jövőre fordulatot hozhat a hazai HD-televíziózásban. A HD adások széles körű elterjedését ugyanis eddig a nagyobb csatornakínálat hiánya, különösen a legnépszerűbb országos kereskedelmi televíziók távolmaradása hátráltatta. Az RTL Klub HD adásának elindulásával azonban teljessé válik a nagy felbontású kínálat, amely lényegesen szebb, a részleteket is jobban megmutató, élethűbb és élvezetesebb képet nyújt. A UPC digitalis kábeltelevíziós szolgáltatásában jelenleg már 20 HD-csatorna érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott