Ugrás a tartalomra

Az SPI - FilmBox új együttműködésekkel terjeszkedik

FilmBox Premium logoAz újraszervezett budapesti SPI/FilmBox csapat a közelmúltban megállapodott az Antenna Hungáriaval prémium csatornáik terjesztését illetően. Emellett a FilmBox Live elérhető mostantól a Telenor MyTV szolgáltatásán keresztül.

A FilmBox Prémium csomag ősz óta elérhető az Antenna Hungárián keresztül is, ami azt jelenti, hogy a megújult FilmBox Prémium és a FilmBox Family csatornákat is követhetik az előfizetők.

2014-ben az egyik nagy eseménye az SPI háza táján a FilmBox Live SVOD service kiterjesztése volt. A FilmBox Live könyvtára óriási választási lehetőséget kínál mindenki számára filmek és TV műsorok tekintetében is, számos élő csatorna műsorainak elérhetőségével együtt. December végétől pedig ez a szolgáltatás elérhető lett a Telenor előfizetői számára is a MyTV platformon keresztül. A Telenor platform Magyarországon egyébként már 2014 januárjától kínálja előfizetőinek a FilmBox lineáris csatornáit. „Nagyon izgatottak vagyuk, hogy FilmBox Live szolgáltatásunkat a Telenor ügyfelek is igénybe tudják venni” - mondta Fülöp Tamás, az SPI magyarországi country managere. „A fő célunk az, hogy 2015-ben az összes nagy szolgáltatón keresztül elérhetővé tegyük FilmBox Live alkalmazásunkat. Szeretnénk, ha minden FilmBox Prémium csomag előfizetőnknek hozzáférése lenne a FilmBox Livehoz is, akár DTH platformon szeretne minket követni, akár hagyományos internethozzáféréssel rendelkezik.” - tette hozzá Fülöp Tamás.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott