Ugrás a tartalomra

Bővül a Parisat kínálata

2019. márciusától három csatornával bővül a Parisat kínálata.

 

2019.03.01-től a Parisat ALAP-PLUS csomag kínálatában a 46-os csatornahelyen elérhetővé válik az ATV Spirit. Az ATV Spirit az ATV új, könnyedebb hangvételű műsorokkal, filmekkel és nemzetközi magazinműsorokkal jelentkező csatornája. Az ATV Spirit csatorna széles kínálattal várja a nézőket: az ATV saját gyártású lazább szórakoztató műsorai, talk-show-i, valamint magyar és nemzetközi filmek, illetve sorozatok mellett külföldi és nemzetközi magazinműsorokkal széleskörű nemzetközi kitekintést is biztosítanak. Az új csatornán a Híradó mellett kezdetben főleg talk show-k – Jakupcsek Gabriella és Krizsó Szilvia műsorai – láthatók. Emellett pedig sorozatok is szórakoztatják a nézőket: a már klasszikusnak mondható Magnum és a haditengerészet 6. kommandójának küldetését bemutató Six című akciófilm-sorozat.

 

2019.03.01-től a Parisat DX-ALAP csomag kínálatában elérhetővé válik a Moziverzum. Moziverzum, a prémium filmcsatorna - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand.

 

2019.03.01-től a Parisat DX-ALAP csomag kínálatában elérhetővé válik a Jocky TV. 24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is látható. Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is. A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja a nézőket a műsorok között. Jocky TV, már csak a neve miatt is!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott