Ugrás a tartalomra

Csak férfiaknak! – Érkezik a Discovery Turbo Xtra

DTX logoKifejezetten férfiaknak szánt, azon belül is leginkább az autók és motorok megszállottjainak szóló csatornával jelentkezik hazánkban a Discovery Networks, Discovery Turbo Xtra (DTX) néven.

A csatorna nem ismeretlen régiónkban, közel két éve debütált Lengyelországban, de azóta csak tőlünk keletebbre terjeszkedett. Európa boldogabbik felén, és a világ egyéb tájain sem ismeretlen ez a tartalom a Discovery Networks-től, bár ezeken a helyeken inkább Discovery Turbo, avagy újabban DMAX néven fut, az USA-ban pedig Velocity (ez utóbbi világszintű bevezetésének terveiről beszámoltunk már, hogy a DTX érkezése ezt felülírja-e, vagy csak a helyet teremti meg neki – hiszen utána egy rebrand keretében bármi megtörténhet – még a jövő titka).

A Discovery Turbo Xtra műsorkínálatában megtalálható sok, az anyacsatornáról már ismert tartalom (Chasing Classic Cars, Inside West Coast Customs, Overhaulin'), és számos, hazánkban még sosem vetített műsor, de a motorizáción túl is létezik érdeklődése a férfiaknak, ezen sorozatokból sem lesz hiány (még mielőtt valaki félreértené, nem XXX tartalmakról van szó).

A Discovery Turbo Xtra hazai bevezetése a közeljövőre tehető, hiszen a Discovery Networks már megkezdte ennek PR promócióját.

Frissítés (2015.08.26.): A DTX csatorna Thor műholdon található elosztására felkerült a magyar hangsáv, vélhetően szeptemberben megkezdődik a hazai terjesztése, hogy ez új csatornaként történik-e majd, vagy mint az orosz piacon, a Discovery World csatorna rebrandjeként, hamarosan kiderül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott