Ugrás a tartalomra

Discovery Channel - Harmincadik születésnap és kódolatlan nyár a Mindig TV-n

Discovery Communications logoA nyár első felében a MinDig TV ügyfelei – közel 800 ezer háztartás – kódolatlanul nézhetik a Discovery Networks három csatornáját. Június 5. és július 14. között a szolgáltató ügyfelei számára a Discovery Channel, a Discovery Science és a TLC műsora egymást váltva lesz elérhető korlátozás nélkül.

A Discovery idén ünnepli harmincadik születésnapját. A céget 1985-ben John Hendricks alapította azzal a céllal, hogy kielégítse az emberek kíváncsiságát és globális televíziós márkáin keresztül minőségi tartalommal szórakoztassa a nézőket. Ez a cél ma, harminc évvel később is érvényes. A születésnap tökéletes alkalom arra, hogy az ünnep idejére a Discovery egyedi csatornáit és tartalmát még szélesebb körben elérhetővé tegye Magyarországon.

A Discovery Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a három csatorna az alábbiak szerint lesz kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára:

  • 2015. június 5. és 19. között a Discovery Channel;
  • 2015. június 19. és 30. között a Discovery Science;
  • 2015. június 30. és július 14. között a TLC.

A Discovery Channel harmincadik születésnapját június 7-19. között minden nap 17 órai kezdettel legjobb sorozatainak különleges műsorblokkjaival ünnepli – például az ikonikus Állítólag... című sorozat legújabb évadával, illetve Az önkéntes számkivetett vagy a Bear Grylls: Sztárok a vadonban részeivel. Június 16-án este 10 órakor kerül sor a híres magyar állatkoordinátor, Horkai Zoltán csodálatos munkáját bemutató Zoltán, a Farkasember című sorozat premierjére. A június 17-ei délután a születésnapi maratonon pedig olyan régi kedvencek első epizódjaival találkozhatunk mint a Túlélés törvényei, a Halálos fogás és az Amcsi motorok.

Idén a Discovery Science a 2015 Asteroid Day partnereként (amelynek aláírói között szerepel például Brian May is) az aszteroidák fenyegető veszélyére hívja fel a figyelmet. Június 20-án „Visszaszámlálás az Aszteroida Napig” címmel indít műsorsorozatot, melyben neves tudósok, űrhajósok és médiaszemélyiségek segítenek abban, hogy többet tudjunk meg az aszteroidákról.  A sorozat zárásaként, június 30-án, az Aszteroida napon vetítik Az aszteroida-küldetést, illetve a Discovery Science első fikciós filmjét, Északi szélesség 51 fok címmel.

Itt a nyár, szerelem van a levegőben, és természetesen indul az esküvői szezon! A TLC is a legjobb esküvős műsoraival ünnepli a boldog párok nagy napját. Az Esküvői ruhák másképp című vadonatúj sorozat az exkluzív ruhákat tervező alabamai Heidi Elnora munkáját követi nyomon. Heidi egyedi menyasszonyi ruhákat tervez, és “csináld magad” lehetőséget is kínál a menyasszonyoknak: saját ruhájuk megtervezésével válthatják valóra álmaikat. A Duci menyasszonyok című vadonatúj sorozat a Harris nővérek, Yukia és Yuneisia vállalkozását követi nyomon, akik mérettől függetlenül minden menyasszonynak segítenek ruhát választani. A népszerű Mondj igent a ruhára című sorozat is vadonatúj részekkel és menyasszonyokkal tér vissza a képernyőre. Az új évadban is szemtanúi lehetünk, ahogy a Kleinfeld szalon valóra váltja az arák álmát a megfelelő ruha kiválasztásával.

A Discovery Channel és a TLC a D jelű, míg a Discovery Science az E jelű országos lefedettségű multiplexről érhető el, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó a fenti időszakban megadott csatornát nem látja a programlistában, automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A három csatorna élő műsora a MinDig TV applikációban az alábbi napokon lesz elérhető:

  • Discovery Channel – Június 17.
  • Discovery Science – Június 30.
  • TLC – Július 4.

A közel 1 millió letöltéssel rendelkező népszerű applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott