Ugrás a tartalomra

Együttműködik a UPC és az Ericsson

UPC logoA UPC, a legnagyobb magyarországi kábeles távközlési szolgáltató, menedzselt szolgáltatásokról szóló szerződést írt alá az Ericssonnal (NASDAQ:ERIC) egyes helyszíni tevékenységeket és karbantartási szolgáltatásokat illetően. Az Ericsson műszaki adottságai és vezető szerepe a menedzselt szolgáltatások terén lehetővé teszik, hogy a UPC a legmagasabb szintű hálózati élményt nyújtsa ügyfelei számára.

Az Ericsson a megállapodásnak köszönhetően bővíti menedzselt szolgáltatási tapasztalatait a kábeles távközlési szolgáltatások területén és tovább erősíti szolgáltatási üzletágát a közép-európai térségben. Az Ericssonnak ez az első menedzselt szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződése Magyarországon.

Az öt évre szóló megállapodás keretében az Ericsson egyes helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységeket lát majd el a UPC hálózatán.

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója többek között elmondta: "Olyan partnerekkel kötünk megállapodást – legyen szó akár magyar cégekről, akár nagyobb nemzetközi partnerekről – amelyek a leginkább képesek hozzájárulni ahhoz a törekvésünkhöz, hogy a lehető legmagasabb szintű élményt nyújtsuk ügyfeleink számára a folyamatosan változó digitális világban. Az Ericsson megfelelő szakértelemmel rendelkezik, amelynek révén innovatív szolgáltatásainkat még hatékonyabban tudjuk eljuttatni ügyfeleinkhez."

Éry Gábor, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója elmondta: "Az Ericsson több mint 100 országban kötött menedzselt szolgáltatási szerződéseinek köszönhetően megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik a technológiai átmenet és átalakítás terén. A mostani együttműködés során is fel kívánjuk használni ezeket a nemzetközi szinten bevált eljárásokat, módszereket és eszközöket. Szeretnénk minél magasabb szinten megfelelni a megállapodásban foglalt elvárásoknak. Menedzselt szolgáltatásaink révén továbbfejlesztjük a UPC hálózatának színvonalát. Ehhez különféle innovatív technológiáinkat kívánjuk felhasználni, többek között az analitikai megoldásunkat amelyben a budapesti K+F telephelyünk kivételes szakértelemmel rendelkezik."

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott