Ugrás a tartalomra

Együttműködik az MTVA és a Fehérvár Médiacentrum

MTVA logoEgyüttműködik március elsejétől az MTVA és a televíziót, rádiót működtető, városi hetilapot kiadó, Fejér megye egyik legnagyobb közszolgálati tartalmakat előállító médiavállalkozása, a székesfehérvári Fehérvár Médiacentrum - jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón a város polgármestere.

Cser-Palkovics András (Fidesz) szerint az együttműködés lehetővé teszi, hogy a Fejér megye székhelyén történt, országos érdeklődésre számot tartó történésekről az eddiginél többen, s több csatornán keresztül értesülhessenek.

Hozzátette: az együttműködés nemcsak arra ad lehetőséget, hogy Székesfehérvár minél szélesebb körben "megmutassa magát", hanem a Fehérvár Televízió által használt technika fejlesztésére, s az ott dolgozók szakmai megbecsülésének növelésére is.

Nyers Krisztina, a médiacentrum szakmai igazgatója elmondta: a megállapodást három évre kötötték, s a híradóknak készítendő felvételeken túl - kérésre - rádió-és magazinműsor anyagokat is szolgáltatnak.

A sikeres együttműködést segíti majd az a műszaki fejlesztés, amellyel várhatóan még az idén megteremtik a feltételeit egy olyan stúdiófejlesztésnek, amely lehetővé teszi majd a stúdión kívül zajló beszélgetések közvetítését és az élő bejelentkezéseket is.

A Fehérvár Televízió az UHF 48-as csatornán sugározza adását Székesfehérváron és a - terepviszonyoktól függően - a megyeszékhely 40 kilométeres körzetében.

Műsorai azonban március elejétől már a három legnagyobb kábelszolgáltató -  a Magyar Telekom és a Digi Tv és a közelmúltban kötött megállapodás alapján a UPC- digitális kínálatában is szerepelnek, valamint az agglomeráció településein működő több közösségi kábelszolgáltató rendszerén is nézhetők.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott