Ugrás a tartalomra

Elindult a Horizon Go

Horizon Go logoA UPC Magyarország február 26-án elindította új és ingyenes Horizon Go online szolgáltatását a UPC Digitális Kábeltelevízió ügyfelei részére, a kínálatban akár 70 kábelcsatorna tartalma is elérhető. Ezzel a versenytársak által online kínált TV-csatornák majdnem duplája nézhető bárhol Magyarországon, az otthontól távol is, különböző eszközökön – mobilon, táblagépen, illetve asztali- vagy hordozható számítógépen.

A UPC bemutatta szolgáltatási palettája legújabb elemét, a legfrissebb trendhez igazodva, mely szerint a felhasználók egyre több képernyőn igénylik a tartalmakhoz való hozzáférést. A Horizon Go ingyenes online szolgáltatás, amely a UPC Digitális Kábeltelevíziós ügyfelei számára érhető el tegnap óta, iOS és Android operációs rendszereket futtató készülékeken is biztosítva a szórakozás szabadságát az otthon falain kívül is. Használatához csupán egy My UPC regisztráció szükséges, illetve egy szélessávú kapcsolattal rendelkező mobileszköz, vagy PC.

Horizon Go szolgáltatással a UPC Digitális Kábeltelevíziós ügyfelei előfizetésüknek megfelelően akár 70 csatorna kínálatából válogathatnak, melyeket előfizetésenként 3 különböző eszközön nézhetnek külön-külön. A felhasználók mobiljukkal távirányítóként csatornát válthatnak TV-készülékeiken, illetve segítségével távolról is rögzíthetnek műsorokat, ha arra alkalmas médiabox-szal rendelkeznek. A szülői zár opcióval pedig korhatárok szerint korlátozhatják a műsorokat.

A UPC az utóbbi hónapokban több olyan szolgáltatást is indított, amelyeknek az otthon falai nem szabhatnak határt. Ilyen például  a UPC Phone alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy UPC Telefon ügyfélként bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják vezetékes hangszolgáltatásukat az otthonival megegyező percdíjakért. Novemberben a UPC létrehozta díjmentes országos lakossági wi-fi hálózatát, UPC Wi-Free néven, melyre a cég ügyfelei mobileszközeikkel csatlakozhatnak. Magyarországon már több, mint 300 ezer, Európa szerte pedig több millió ilyen biztonságos hotspot érhető el, ingyenesen. A Wi-Free hálózatra csatlakozva így a most bevezetett Horizon Go szolgáltatással a UPC ügyfelei bárhol Magyarországon, akár adatforgalmi díj nélkül is élvezhetik a kábeltelevíziós csatornakínálat tartalmait.

Severina Pascu, a UPC Magyarország Kft. ügyvezető-igazgatója a korlátok nélküli szórakoztatás korszaka felé tett újabb lépésként értékelte az új szolgáltatás bevezetését: „Ügyfeleink igényei fejlődnek, fontos számukra a teljes körű kapcsolódás és szórakozás lehetősége időponttól, helyszíntől és a választott eszköztől függetlenül. Ezért terjeszti ki szolgáltatásait a UPC az otthonok falain túlra is. Így biztosítjuk ügyfeleink számára a teljes szabadságot és kontrollt a fogyasztani kívánt szolgáltatások fölött, otthon, vagy akár útközben.” 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott