Ugrás a tartalomra

Elindult az RTL II rendszeres adása

RTL II logo2012. október 1-én, 14:00-kor, az előzetes terveknek megfelelően elindult az RTL II rendszeres adása, bár sokak ki- és lemaradtak.

Sokan várták, elindult, bár sokan kimaradtak, remélhetőleg csak egyelőre. Tekintsük át, kinél vált elérhetővé, és kik maradtak ki.

Akiknél biztosan elérhető most, a jelenleg rendelkezésünkre álló információk szerint: T-Home (kábel, iptv és sat egyaránt), Tarr (analóg és digitális kábel), UPC Direct, PR-Telecom (analóg kábel).

Akik várhatóak: Hello Digital (valamikor a héten), a keleti 9 fokról szolgáltatók (valamikor a héten), Vidanet (ma kellett volna, de nem kaptunk jelzést róla, hogy mindenhol elindult-e, csak egyes régiókból), PR-Telecom (digitális kábel, valamikor a héten).

Akik kimaradtak (remélhetőleg csak egyelőre): DIGI (kábel és műhold egyaránt), UPC (analóg és digitális kábel), MinDig TV Extra, Invitel (kábel és iptv egyaránt).

Felsorolásunk a teljesség igénye nélkül készült, és a cikk megjelenésének időpontjában rendelkezésünkre álló információkon alapszik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott