Ugrás a tartalomra

Erősíti digitális szolgáltatását a UPC

UPC Digital logoJúniustól a UPC digital bronze elnevezésű digitális kábeltelevíziós alapcsomagjába bekerült a TV6 és a Sport M, valamint a nagyobb választékú digital silver csomagból átkerült ide és így még több előfizető számára elérhetővé vált a TV Deko, a TV Paprika, az MGM és a Minimax adása is. Ezzel változatlan előfizetési díj mellett az eddigi 38-ról immár 44 csatornára bővült a legkisebb digitális kábeltévés csomagban elérhető adások száma.

Ugyancsak tovább nőtt a nagy felbontású HD-adások száma is: az ATV HD műsorával együtt immár 5 nagyfelbontású alapcsatorna valamint két prémium filmcsatorna (HBO, Filmbox) található a kínálatban.

Ezzel egyidőben tovább bővült a már a legkisebb digitális csomaggal is elérhető upc videotárban rendelkezésre álló televíziós tartalom, tájékoztatta a Hírlevelet Szűcs László kommunikációs igazgató. A mozifilmek, továbbá televíziós ismeretterjesztő, zenei és gyermekműsorok mellett RTL Klub és az HBO filmcsatorna műsorai is visszanézhetők voltak. Mostantól már a tv2 kiemelt, saját gyártású műsorai is az eredeti, élő sugárzási időponttól függetlenül bármikor megtekinthetőek.

A szolgáltatáshoz járó elektronikus műsorújság (EPG) szintén alapos megújuláson ment keresztül. A tévé képernyőjén megjeleníthető műsorinformációs rendszer gyorsabb és könnyebben kezelhető lett, miközben az eddiginél több információt képes jobban áttekinthetően megjeleníteni.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott