Ugrás a tartalomra

Év végi és újévi újdonságok a UPC-től

UPC logoMozgalmas lesz a december és a január a UPC háza táján - összesen 6 HD és 2 SD csatornával bővül a kínálat, karácsonyi meglepetés az előfizetőknek, megváltozik a teljes digitális csatornakiosztás - áttekintjük a legfontosabbakat.

Mostantól január 15-ig HD tartalmat kap ajándékba mindenki, aki jelenleg nem fizet elő a HD tartalomra, de HD képes médiaeszközzel rendelkezik. A jelenleg még csak 12, de december 17-től, a Sport1 HD indulásával már 13 csatornásra bővülő HD kínálat az időszak leteltét követően HD szolgáltatásra érvényes előfizetéssel nézhető tovább.

2013. január 1-étől megszünteti működését a Reflektor TV, így kikerül az analóg és a digitális csatornakínálatból, a digital bronze csomagban 42 csatorna, míg a digital gold csomagban 70 csatorna lesz elérhető.

2013. január 15-étől

  1. Zone Reality neve CBS Realityre módosul.
  2. Az analóg bronze illetve az analóg silver csomagból (ez az adott terület csatornakiosztásának függvénye) kikerül az Animal Planet és helyére a TLC csatorna kerül. 
  3. Új csatornákkal bővül a digitális kínálat: a TLC a digital bronze, a Discovery World a digital gold csomagban lesz látható.
  4. Az ID Investigation Discovery átkerül a digital goldból a digital bronze csomagba. Így a digital bronze csomagban 44 csatorna, míg a digital gold csomagban 72 csatorna lesz elérhető.
  5. A HD kínálat 5 új csatorna műsorával gazdagodik: az Animal Planet HD, a History HD, a Eurosport2 HD, a Duna TV HD és a Duna World HD, így a HD tartalommal rendelkező előfizetők már 18+2 csatornát érhetnek el. A HD csatornák elérése műszakilag erre alkalmas prémium médiaeszköz opció igénybevétele mellett lehetséges. (+2: Az HBO HD csatorna csak a digital HBO MaxPak és a prémium mediabox hd, prémium mediabox hd dvr vagy prémium mediacard hd opció együttes megrendelése esetén érhető el. A FilmBox HD csatorna csak a FilmBox csomag és a prémium mediabox hd, prémium mediabox hd dvr vagy prémium mediacard hd opció és együttes megrendelése esetén érhető el.)

A január 15-i csatorna-változásokkal egy időben a teljes digitális csatornakiosztás megváltozik, új csatornahelyre kerül minden csatorna. Erre azért van szükség, mert a kibővült kínálat az eddig használt csatornahelyeket kinőtte, így új rendszerű, 3 szemjegyű csatornahelyek bevezetése vált szükségessé. A decemberi számlaciklustól kezdődően minden digitális előfizető kap egy új digitális csatornakiosztást a számlája mellé, melyen az új csatornastruktúra mellett hasznos információkat is talál a változásokkal kapcsolatban.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott