Ugrás a tartalomra

Exkluzív Spektrum Home tartalom a Telekom MoziKlubban

Szórakoztató saját gyártású sorozattal várja a nézőket a Spektrum Home, tavasszal ugyanis egy teljesen új formátumú párkapcsolati gasztrovetélkedővel bővül a csatorna kínálata.

 

A Piríts Rám!-ban a nők kezében van az irányítás, a férfiakéban pedig a fakanál, a 12 részes produkcióban pedig azt kell bebizonyítaniuk, hogy még ilyen felállásban is tökéletes párt alkotnak a konyhában.

 

Havas Dóra gasztroblogger irányításával minden epizódban három közismert és közkedvelt pár méri össze tudását – köztük Bárdosi Sándor, Dávid Kornél, Lotfi Begi és feleségeik –, az elkészült ételek pontokat kapnak, a legmagasabb pontszámot gyűjtő párok pedig egészen a döntőig menetelnek.

 

De hogy a történet ne legyen egyszerű, a műsorvezető az ételek pontos receptjét csak és kizárólag a feleségekkel – és a nézőkkel – osztja meg, akik nem jegyzetelhetnek, így rendkívül figyelmesen kell hallgatniuk Dórát, hogy aztán egy fülhallgatón keresztül instruálni tudják a konyhában lévő férjeiket – akiknek az ételt el kell készíteniük.

 

A Magyar Telekom TV előfizetői közül március 16. és április 15. között most még többek számára válik elérhetővé a csatorna, ebben az időszakban ugyanis valamennyi műholdas előfizető – csomagtól függetlenül – is élvezheti a Spektrum Home műsorait. A Telekom MoziKlub előfizetői pedig a képernyőn soha nem látott tartalmakhoz is hozzáférhetnek: a Piríts rám! epizódok győztes párosait leshetik meg a konyhában ügyeskedés közben 12 héten át a szombati és a vasárnapi adásokat követően.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott