Ugrás a tartalomra

Filmbox mozicsomag műkedvelőknek

UPC Digital logoSokszor éri az a vád a kábeles mozicsatornákat, hogy elhanyagolják az európai filmeket, és inkább mainstream amerikai szuperprodukciókkal szórakoztatják nézőiket. Az UPC új mozicsomagja az igényes filmek kedvelőinek szól.

A Filmbox digitális prémium csomag – mely immár elérhető a UPC előfizetői számára – az igazi műkedvelőknek szól: a három csatorna (Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family) jól elkülönített tartalmakkal célozza meg a „filmőrületeket”, a családosokat és a „vájtszeműeket” is.
 
Újabb külön előfizethető digitális prémium csomaggal bővült a UPC kínálata. A televíziós filmválasztékot színesebbé tevő Filmbox három csatornája az SPI International csoport tagja, melynek nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Good Will Hunting, a Ponyvaregény vagy a most készülő Alkonyat-sorozat harmadik része, az Eclipse – Napfogyatkozás. 
 
A Filmbox csomag három csatornát foglal magába. A Filmbox Extra a nap 24 órájában olyan magyar szinkronos sikerfilmeket sugároz megszakítások és reklámok nélkül, mint Az Angol beteg, az Én, Pán Péter vagy a A Kaptár.
 
A Filmbox Family kifejezetten a családi szórakozást szolgálja erőszakmentes és szinkronizált vígjátékokkal, családi filmekkel, animációs és dokumentumfilmekkel, reggel 8 órától este 10 óráig.

A Filmbox HD pedig napi 24 órában folyamatosan nagyfelbontású, HD minőségű filmeket sugároz – szintén reklámok nélkül. A kínálatban olyan filmek találhatók, mint az Az órák, melyért Nicole Kidman a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat kapta, a Frida, ami Frida Kahlo mexikói festőművész igaz történetét dolgozza fel Salma Hayek főszerepelésével, vagy az Antonio Banderas nevével fémjelzett Álmaimban Argentína.
 
A prémiumcsomagokhoz képest egyébként is mérsékelt díjú Filmbox csomagot választók a UPC hálózatán három hónapon át teljesen díjmentesen nézhetik az európai és független filmeket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott