Ugrás a tartalomra

Franciás kalandok a UPC Videotárban

UPC logoA tavasz beköszöntével könnyed francia komédiával örvendezteti meg a nézőket a UPC Videotár március 27-től, a magyar mozi premierrel egy időben.

A Szerelmem New York öt barát vidám kalandozását követi nyomon a Nagy Almában. Michael, Nabil és Sylvain az amerikai metropoliszba utazik, hogy viszontlássa a tengerentúlon új életet kezdő Samiát és Gabrielle-t. A nagy találkozást azonban számtalan váratlan fordulat, rengeteg komikus helyzet kíséri, miután a nagyvárosi forgatag, és a szokványosnak cseppet sem mondható amerikai miliő lépten-nyomon próbára teszi a sokat látott, tapasztalt főhőseinket is.

A sziporkázó vígjáték főszerepeit a francia filmipar feltörekvő generációjának tagjai alakítják, akik a Jean Reno, Gérard Depardieu, Christian Clavier és Pierre Richard által kitaposott ösvényen haladva öregbítik tovább az európai komédiák hírét. Köztük van a Marsupilami nyomábannal és A két mesterlövésszel befutott Géraldine Nakache, aki már most az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő a hazájában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott