Ugrás a tartalomra

HD-dömping a UPC-nél

UPC logoÚjabb két csatornával bővült a UPC digitális kábeltelevíziós szolgáltatása. A legnagyobb hazai kábeles szolgáltató digitális televíziós szolgáltatásának kínálata az AXN HD és a Filmbox Extra 1 csatornákkal gazdagodott, változatlan előfizetési díjak mellet. A UPC digitális kábeltévés kínálatában így összesen már 110 tévécsatorna, közte 11 nagyfelbontású HD adás áll az előfizetők rendelkezésére. Ezzel jelenleg Magyarországon a UPC kínálja a legtöbb HD csatornát az előfizetőknek.

Az AXN HD, a Sony Pictures Television Networks legújabb tv csatornája, a nagyfelbontású adásokat tartalmazó HD opció előfizetői számára érhető el a 34-es programhelyen. Számos amerikai sorozat Magyarországon kizárólag ezen a csatornán lesz látható HD minőségben: a Gyilkos elmék, a CSI NY: New York-i helyszínelők, a Doktor House és az NCIS. A nagyobb tévéképernyőkön élvezetesebb képélményt nyújtó program idén nyáron egy extra különlegességgel is szolgál a nézőknek: a Ments meg! című sorozat új részei is HD minőségben lesznek láthatóak, már 24 órával az amerikai premier után.

Az új AXN HD-val együtt összesen immár 11 HD-adás érhető el a UPC kábeltelevíziós kínálatban. Az m1, m2, ATV, AXN, ESPN America, Eurosport, Spektrum, National Geographic, Discovery HD Showcase mellett a prémium filmcsomagokban az HBO és a Filmbox adásai állnak rendelkezésre a magas minőségű HD formátumban.

A Filmbox Extra 1 adása a Filmbox csomagot gazdagítja tovább (az eddigi Filmbox HD, Extra és Family csatornák mellett). A 40-es programhelyen elérhető új prémium filmes csatorna még több mozisikert, magas költségvetésű televíziós produkciót és minisorozatot hoz az előfizetők otthonába, napi 24 órában, magyar szinkronnal, reklámok és megszakítások nélkül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott