HD-dömping a UPC-nél

UPC logoÚjabb két csatornával bővült a UPC digitális kábeltelevíziós szolgáltatása. A legnagyobb hazai kábeles szolgáltató digitális televíziós szolgáltatásának kínálata az AXN HD és a Filmbox Extra 1 csatornákkal gazdagodott, változatlan előfizetési díjak mellet. A UPC digitális kábeltévés kínálatában így összesen már 110 tévécsatorna, közte 11 nagyfelbontású HD adás áll az előfizetők rendelkezésére. Ezzel jelenleg Magyarországon a UPC kínálja a legtöbb HD csatornát az előfizetőknek.

Az AXN HD, a Sony Pictures Television Networks legújabb tv csatornája, a nagyfelbontású adásokat tartalmazó HD opció előfizetői számára érhető el a 34-es programhelyen. Számos amerikai sorozat Magyarországon kizárólag ezen a csatornán lesz látható HD minőségben: a Gyilkos elmék, a CSI NY: New York-i helyszínelők, a Doktor House és az NCIS. A nagyobb tévéképernyőkön élvezetesebb képélményt nyújtó program idén nyáron egy extra különlegességgel is szolgál a nézőknek: a Ments meg! című sorozat új részei is HD minőségben lesznek láthatóak, már 24 órával az amerikai premier után.

Az új AXN HD-val együtt összesen immár 11 HD-adás érhető el a UPC kábeltelevíziós kínálatban. Az m1, m2, ATV, AXN, ESPN America, Eurosport, Spektrum, National Geographic, Discovery HD Showcase mellett a prémium filmcsomagokban az HBO és a Filmbox adásai állnak rendelkezésre a magas minőségű HD formátumban.

A Filmbox Extra 1 adása a Filmbox csomagot gazdagítja tovább (az eddigi Filmbox HD, Extra és Family csatornák mellett). A 40-es programhelyen elérhető új prémium filmes csatorna még több mozisikert, magas költségvetésű televíziós produkciót és minisorozatot hoz az előfizetők otthonába, napi 24 órában, magyar szinkronnal, reklámok és megszakítások nélkül.

A hozzászólásokhoz javasolt fórumtéma: UPC Digital szolgáltatás