Ugrás a tartalomra

HD lesz a HBO MaxPak minden csatornája

Cinemax logoMint november elején már beszámoltunk róla, 2017-től HD minőségben is elérhető lesz a HBO2 és a HBO3, a most birtokunkba került információk szerint nem lesz ez másként a Cinemax csatornák esetében sem.

Nagy valószínéggel csak a valamely vezetékes szolgáltatást igénybe vevő film- és sorozatrajongók nagy örömére nagyfelbontású lesz a HBO MaxPak minden csatornája, így a már eddig is elérhető HBO HD csatornán felül 2017-től a kínálat részét képezheti a HBO2 HD, a HBO3 HD, a Cinemax HD és a Cinemax2 HD is.

A Cinemax HD mint főcsatorna népszerű amerikai és nemzetközi filmekre koncentrál, és felöleli a teljes műfaji kínálatot: drámák, vígjátékok, akció- és kalandfilmek, krimik, továbbá fantasyk, sci-fik és történelmi filmek is helyet kapnak itt. A nézők sorozatokat is találnak a programban, melyek közt kitüntetett helyen szerepelnek a Cinemax saját gyártású sorozatai.

A Cinemax HD exkluzív premiereket is sugároz: vasárnap esténként mindig egy új, nagyszabású mozifilmre, szombat esténként pedig egy sorozatpremierre számíthatnak a nézők. Péntekenként a kultfilmek és horrorfilmek széles választéka kerül terítékre, míg a szerdák a drámákról és thrillerekről szólnak.

A Cinemax2 HD mint művészcsatorna független filmek széles skáláját vonultatja fel európai és nemzetközi alkotásoktól kezdve kultfilmekig és kortárs klasszikusokig. A nézők itt díjnyertes alkotásokat, fesztiválkedvenceket és kritikai sikereket találnak a világ minden tájáról. A csatorna kiemelt figyelmet szentel az olyan érzelmekre ható, megrendítő és felemelő drámáknak és romantikus történeteknek, amelyek emberi sorsokat mesélnek el.

A Cinemax2 HD minden nap más érdekességgel szolgál. Szombatonként érkezik a hét legfontosabb filmbemutatója. A vasárnapokat a világ filmművészetének szentelik. A hétfők a kultfilmekről és kortárs klasszikusokról szólnak. Csütörtökönként a díjnyertes sorozatok kerülnek a középpontba.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott