Ugrás a tartalomra

HD-ra vált a Tarr-nál a Viasat Explore és a Viasat Nature

2021 augusztusának második hetében minőségi változást vezet be a Tarr Kft.: újabb 21 csatornát vált SD-ről HD-ra, emellett pedig kódolatlan időszakot is biztosít előfizetőinek. Így több mint tizenötezer háztartásban lesz részletgazdagabb felbontásban elérhető a Viasat World médiavállalat három tematikus csatornája: a sorozatoknak otthont adó Epic Drama, a Viasat Explore kaland- és a Viasat Nature természetcsatorna. Az átállásra számos műsorpremier várható!

 

2021. augusztus 9. és 11. között a ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala) jelenlévő Tarr Kft. 44-ről 65-re emeli a HD-ban elérhető csatornák számát. A minőségi váltás a Prémium csomag előfizetői számára a rendkívüli kalandokat bemutató Viasat Explore és a természetet 360 fokban körbejáró Viasat Nature csatornát is érinti. A szolgáltató az SD-ről HD-ra történő átállást új, tematikusan rendezett csatornalistával is kíséri, így előbbi a 109., utóbbi pedig a 114. programhelyen lesz elérhető.

 

Augusztusban kódolatlan hetekkel is kedvez a Tarr előfizetőinek, a fent említett Epic Drama, Viasat Explore és Viasat Nature csatornák közkedvelt műsorait és kiemelt premierjeit így immáron HD-ban élvezhetik majd az érdeklődők. A médiavállalat a következő újdonságokkal várja a nyitott időszakot:

 

Epic Drama
Murdoch rejtélyei 12. évad, hétköznaponként 20:15-től: a 13 éve forgó, világszerte népszerű kanadai sorozat az 1890-es években játszódik. Központi figurája William Murdoch nyomozó, aki radikalizálja az akkori törvényszéki módszereket, így bevezeti többek között az ujjlenyomat-azonosítást, illetve a közvetett nyomok vizsgálatát, hogy megoldja a város legszövevényesebb gyilkosságait.
Manhattan 2. évad, csütörtökönként 21:45-től: a Primetime Emmy-díjas sorozat háttere a tudománytörténet egyik legnagyobb versenyfutása az idővel: a küldetés, hogy megalkossák a világ első atombombáját. Tették mindezt egy elszigetelt új-mexikói sivatagban, tudósokat családtagjaikkal telepítve oda, akiknek többsége nem volt tisztában azzal, milyen tervnek lett részese.

 

Viasat Explore
Ausztrál aranyásók új évad, augusztus 19-től csütörtökönként 21 órától: a dokumentumreality három elszánt aranyásó csapat mindennapi küzdelmét követi nyomom, akik életre szóló kockázatot vállaltak a nagy haszon reményében az ausztrál vadonban.
Tragacsot vegyenek új évad, augusztus 27-től péntekenként 20:15-től: kitárul a Yorkshire-i garázs ajtaja, ahol a Mathewson család évente 2000 klasszikus autót, valamint mindenféle ritka és veterán motort, illetve emléktárgyat pimpel fel, majd bocsájt árverésre.

 

Viasat Nature
Vad Kína Ray Mears-szel, vasárnaponként 14:15-től: a kalandtúrán Kína hét különböző táját és azok lenyűgöző vadvilágát ismerhetjük meg, valamint beleláthatunk a helyiek tájjal ápolt szoros kapcsolatába.
A világ legfurcsább csodái, augusztus 14-től szombatonként 15 órától: a sorozat a legmodernebb tudományos eszközöket bevetve bogozza ki bolygónk néhány legkülönösebb történetét.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott