Ugrás a tartalomra

Hétfőn indul a Sport1 HD

Sport1 HD logoA Chello Central Europe tulajdonában lévő Sport1 nézőinek december 17-től (hétfő) már lehetősége lesz HD-ben nézni Magyarország első sportcsatornájának műsorát.

A Sport1 HD hétfőtől a UPC kábelhálózatában lesz elérhető, majd 2013 januárjától szélesebb körben, további szolgáltatók kínálatában is megjelenik a csúcsminőségű sportcsatorna.

A Sport1 HD indításának köszönhetően idén már olyan kiváló eseményeket láthatunk majd HD-ben, mint a Sport1-en közvetített spanyol bajnoki mérkőzések, a Német Kupa nyolcaddöntői, az NFL alapszakaszának utolsó és legizgalmasabb csatái, az NBA-találkozók közül is kiemelkedő népszerűségnek örvendő karácsonyi rangadók (Los Angeles Lakers-New York Knicks, Miami Heat-Oklahoma City Thunder) és a darts-vb.

Januárban pedig már az FA-kupa, az NFL rájátszása és a magyar válogatott számára is kulcsfontosságú, férfi kézilabda-világbajnokság közvetítése is HD lesz. A Sport1 HD-n 2013-ban a Bajnokok Ligája és a magyar labdarúgó-bajnokság is látható lesz a lehető legjobb minőségben is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott