Hivatalosan is bemutatkozott a Magio Sat

Magio SAT logoA szlovák T-Com ma hivatalosan is bemutatta Magio Sat szolgáltatását. Újságírók lehettek szemtanúi először külsősként az új műholdas szolgáltatás tesztjének. Nagy az érdeklődés a Magio Sat iránt, kevesebb, mint egy hónap alatt 7000 előregisztráció érkezett.

A szlovák T-Com az első szolgáltató, mely interaktív digitális televiziót(kábelen és optikán is) és DTH platformot is kínál(DVB-S2 rendszerben) az országban. A szolgáltatás "éles" indítását 2010 első negyedévére tervezik. A projekt a Magyar Telekom T-Home szolgáltatásának közreműködésével jön létre, mely a technológiai hátteret biztosítja(headend), ez kíváló példája a Deutsche Telekom csoport tagjai közötti együttműködésnek.

A műholdas Magio szolgáltatás minden, a Magio IPTV-nél megismert lehetőséget is biztosít: PVR, TimeShift, EPG, webportál, egyedül a VoD a kivétel. Két módon lehet majd elérni a szolgáltatást, vagy a szolgáltató technikusai telepítik, vagy lehetőség van egyéni telepítésre is, ekkor egy egységcsomagot biztosítanak az előfizetőnek. A vételhez 80 cm átmérőjű antennát, vevőfejet, kábeleket, csatlakozókat, merevlemezes vagy a nélküli beltéri egységet, Smart kártyát biztosítanak.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Online
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Tehát a szlovákoknak is elsötétül a képernyő, ha a Száva utca felett vihar tombol...

Zoltan84
Zoltan84 képe
Offline
Regisztrált: 2009-11-09
Hozzászólások: 9

Meg akkor is, ha Romániában.

atesz
atesz képe
Offline
Moderátor
Regisztrált: 2009-11-10
Hozzászólások: 704

Ere kíváncsi lesszek csak már nem bírom kivárni.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Online
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Nyugi, atesz, bírd még ki egy kicsit...

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Lezárt fórumtéma
Tartalom RSS