Ugrás a tartalomra

Hivatalosan is bemutatkozott a Magio Sat

Magio SAT logoA szlovák T-Com ma hivatalosan is bemutatta Magio Sat szolgáltatását. Újságírók lehettek szemtanúi először külsősként az új műholdas szolgáltatás tesztjének. Nagy az érdeklődés a Magio Sat iránt, kevesebb, mint egy hónap alatt 7000 előregisztráció érkezett.

A szlovák T-Com az első szolgáltató, mely interaktív digitális televiziót(kábelen és optikán is) és DTH platformot is kínál(DVB-S2 rendszerben) az országban. A szolgáltatás "éles" indítását 2010 első negyedévére tervezik. A projekt a Magyar Telekom T-Home szolgáltatásának közreműködésével jön létre, mely a technológiai hátteret biztosítja(headend), ez kíváló példája a Deutsche Telekom csoport tagjai közötti együttműködésnek.

A műholdas Magio szolgáltatás minden, a Magio IPTV-nél megismert lehetőséget is biztosít: PVR, TimeShift, EPG, webportál, egyedül a VoD a kivétel. Két módon lehet majd elérni a szolgáltatást, vagy a szolgáltató technikusai telepítik, vagy lehetőség van egyéni telepítésre is, ekkor egy egységcsomagot biztosítanak az előfizetőnek. A vételhez 80 cm átmérőjű antennát, vevőfejet, kábeleket, csatlakozókat, merevlemezes vagy a nélküli beltéri egységet, Smart kártyát biztosítanak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott