Ugrás a tartalomra

Horror dömping alkonyattól pirkadatig

UPC logo2013. október 25-e éjjelén az ADS Service a upc videotár közreműködésével ismét megrendezi a Halloween Night Festet. Péntek kora estétől egészen szombat hajnalig 14 horror premierfilmet nézhetnek meg a Lurdy Házba látogatók. A filmek a fesztivál napjától kezdődően egy hónapon át a upc videotárban is elérhetőek lesznek. Mind a tizennégy film szinkronosan valamint eredeti nyelven, magyar felirattal is látható lesz.

Az idei évben a found footage, a zombi, a sci-fi, a poszt apokaliptikus és a szörnyes zsáner mellett új szekcióval gyarapodik a kínálat. Egy olyan horror klasszikust is levetítenek, amelyet eddig itthon nem láthatott a közönség mozivásznon. John Carpenter A dolog című filmjéből egy exkluzív vetítést tartanak, eredeti nyelven és magyar felirattal. A másik különlegessége az idei Halloween Night Festnek, hogy a napjainkban egyre inkább kultikussá váló Asylum filmek is helyet kapnak a programban. A tizennégy alkotásból hat a hírhedt filmgyárból került ki. Aki lemarad a filmekről, az a fesztivál napjától elérheti azokat a UPC Magyarország digitális kábeltelevíziós szolgáltatásában, a upc videotárban, egy hónapon keresztül.

Kétféle karszalagot vásárolhatnak az érdeklődők október 1-től a helyszínen. Lesz egyfilmes, fehér karszalag, amellyel a 14 premierfilm egyike tekinthető meg. Ez egy mozijegy áráért, azaz 1490 Ft-ért vásárolható meg. Emellett kapható lesz piros karszalag is, amellyel annyi filmet nézhet meg a tulajdonosa, amennyit csak bír. Ennek az ára 3990 forint lesz. A upc videotárban is ezeken az árakon nézhetőek meg az alkotások.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott