Ugrás a tartalomra

Interaktív szolgáltatások indultak az Origo tévécsatornáinál

LifeNetwork logoElindultak a Life Network és az Ozone Network IPTV-re és iPhone-ra fejlesztett új, interaktív szolgáltatásai.

Az Origo televíziós csatornái, az egészségről és életmódról szóló műsorokat sugárzó Life Network, illetve az időjárással és a környezettudatosságra nevelés témáival foglalkozó Ozone Network elindították a T-Home IPTV szolgáltatásra fejlesztett interaktív alkalmazásaikat.

Az új alkalmazásokban a felhasználók a csatornák honlapjairól származó híreket, szöveges és térképes időjárás-jelentést és előrejelzést, fényképes műsorújságot, egészségügyi kalkulátorokat és adatbázisokat, a csatornák archív műsorait, valamint kvízjátékokat is találnak. Az IPTV továbbá a már ismert funkciókon túl újabbakkal bővül, így a felhasználó amellett, hogy megállíthatja, és visszatekerheti az élő televíziós adást, használhatja a Videotékát, az elektronikus műsorújságot, a programozható műsorrögzítési funkciót és a gyerekzárat, lehetősége nyílik majd a szavazásra, és a fényképeinek, videóinak mobilon vagy weben való feltöltésére.

Az Ozone Network emellett elindította az iPhone-ra fejlesztett időjárás-alkalmazását is, amit minden T-Mobile felhasználó ingyen tölthet le. Az alkalmazás tájékoztatást ad a kért helyszín legfrissebb időjárási helyzetéről, a hőmérsékletéről, a csapadékról és a szélről, valamint a radartérkép segítségével a felhasználó nyomon követheti az időjárás változásait is. Emellett megtekinthetők a csatorna legfrissebb videói, képek és webkamera-közvetítések is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott