Ugrás a tartalomra

Itt a UPC Wi-Free és a UPC Mobil

UPC logoTeljes körű mobiltelefon szolgáltatást indított és egybefüggő, ingyenes országos lakossági wifi hálózatot hozott létre a kábelszolgáltató UPC Magyarország. Ezáltal a UPC teljes körű szolgáltatóvá vált és immár teljes lefedettséget biztosít ügyfeleinek a legváltozatosabb csatlakozási és szórakozási lehetőségekkel otthon és a lakáson kívül egyaránt.

  • a UPC a legteljesebb körű csatlakozást kínálja  vezetékes, wifi- és mobilhálózatokon
  • a UPC Mobil teljes mobil szolgáltatást nyújt a szokásos kötöttségek nélkül: nincs hűségvállalás, hálózatfüggetlenek a készülékek, több az adatforgalom és internetes hívások is megengedettek minden csomagban
  • a UPC Wi-Free a legnagyobb egybefüggő, országos lakossági wifi hálózat, amely állandó ingyenes csatlakozást biztosít országszerte és külföldön is


A bárhol, bármikor és bármilyen eszközön elérhető csatlakozási és szórakozási lehetőségek iránti egyre általánosabb ügyféligényekre reagálva a UPC az otthoni vezetékes szolgáltatásait mostantól kiterjeszti a lakásokon kívülre is. Ezzel lehetővé válik, hogy a UPC ügyfelei az otthonuktól távol, saját vezeték nélküli csatlakozással is élvezhessék a TV, internet és telefonszolgáltatásokat. A UPC így további jelentős lépéssel járul hozzá a magyar digitális társadalom és digitális gazdaság fejlődéséhez. 

A vállalat néhány hónapja indította el a vezetékes hívásokat mobiltelefonokon is elérhetővé tevő UPC Phone alkalmazást, most pedig még tovább lép egy országos közösségi wifi hálózat létrehozásával és a mobiltelefon szolgáltatás bevezetésével. A UPC ezzel már a legteljesebb körű csatlakozást kínálja ügyfeleinek, vezetékes, wifi- és mobilhálózatokon.  A kábelszolgáltató elsőként vezette be tíz évvel ezelőtt a három az egyben TV, internet és telefon csomagokat, most pedig az előfizetők kényelme érdekében szintén elsőként biztosítja az összes vezetékes és mobil szolgáltatást egy közös számlán.

UPC Mobil

UPC Mobil néven a vállalat a mai napon elindította saját teljes körű mobilszolgáltatását. Ehhez a UPC egy mobilszolgáltató rádióhálózatát használja, de minden szolgáltatást önállóan végez és ennek műszaki hátterét is saját maga biztosítja, a SIM kártyáktól a híváskezelésen keresztül a számlázásig. A UPC Mobil a hazai piacon megszokott kötöttségek nélkül biztosít teljes mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatást: nem kell több éves határozott idejű szerződést kötni, szabad a tarifamódosítás és lemondás, a készülékek hálózatfüggetlenek, minden csomag a mobilpiaci kínálatnál nagyobb adatmennyiséget biztosít és IP-alapú hangszolgáltatások használatát is lehetővé teszi, közel 100%-os országos 3G lefedettség mellett. A UPC előfizetői így szabadabban internetezhetnek és a UPC Phone mobil alkalmazással a kedvező vezetékes percdíjaikat is bárhol használhatják.

A UPC Mobil jelenleg 2 lakossági- és 3 kisüzleti tarifacsomagot, valamint 4 különböző típusú mobilkészüléket kínál.  A UPC a meglévő kiemelt ügyfeleinek különlegesen kedvező akciós díjakat biztosít eddigi hűségük elismeréseként. 

UPC Wi-Free

Ezzel párhuzamosan a UPC létrehozta a legnagyobb egybefüggő országos lakossági közösségi wifi hálózatot is, amely állandó ingyenes csatlakozási lehetőséget biztosít a kábeles és mobil internet előfizetőinek országszerte 200 ezer ponton, illetve Európa-szerte jelenleg Hollandiában, Ausztriában, Svájcban, Írországban, Lengyelországban és Romániában  több millió csatlakozási helyen, a vezetékes szolgáltatási területein. A UPC Wi-Free hálózatot az ügyfelek egyszerűen elérhetik: ehhez csupán egy MyUPC-regisztráció szükséges és ezután a saját jelszavukkal bárhol összesen 3 mobil készülékkel csatlakozhatnak díjmentesen és korlátlanul. A UPC lakossági wifi-modemein bekapcsolt, de az előfizetett internet-szolgáltatástól teljesen elkülönülő  Wi-Free hálózat önálló sávszélességgel rendelkezik és csatlakozási pontonként egyszerre öt párhuzamos kapcsolatot képes kiszolgálni. 

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója így kommentálta a fejleményeket: „A UPC Mobil és a Wi-Free bevezetésével a UPC jelentős lépést tett ahhoz, hogy ügyfelei bárhol, bármikor és bármilyen eszközön élvezhessék a szolgáltatásait. Tudjuk, hogy ügyfeleink mindennapi életében mennyire fontos a teljes körű kapcsolódás és szórakozás lehetősége, és az, hogy egy szolgáltatótól vehessenek igénybe teljes körű szolgáltatást, egyetlen közös számlával. Erre az igényre reagálva hoztuk létre vezetékes, wifi és mobil szolgáltatásokból álló, teljes körű szolgáltatáspalettánkat, amely maximális rugalmasságot és szabadságot nyújt a UPC ügyfelei számára a határtalan digitális világhoz való csatlakozásra. Örömünkre szolgál, hogy ezzel a fejleménnyel is jelentős mértékben hozzájárulhatunk a magyarországi digitális társadalom kiszélesítéséhez és a digitális gazdaság hatékonyságának növeléséhez.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott