Ugrás a tartalomra

Új csatornát indít a STORY4

Story5 logoA STORY4 2011. január 4-én új, nőknek szóló, romantikus csatornát indít STORY5 néven. Az elsősorban sorozatokból álló műsorstruktúrában szerepelnek majd nagysikerű telenovellák, romantikus sorozatok és filmek, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorok is láthatóak lesznek.

A STORY5 januártól többek között a T-Home, a PR Telekom és a Tarr Kft. rendszerein lesz elérhető, közel 700 ezer háztartásban. A csatorna képviselői a piac többi szereplőjével is tárgyalnak az elosztásról, így a tervek szerint a háztartások száma 2011 végére meghaladja majd az 1 milliót.

A STORY5 indítása mellett a STORY4 is megújul, januártól frissített arculattal és tartalommal várja a családokat a képernyők elé. A kábelpiac legdinamikusabban fejlődő csatornája 2011 - re a Disney Media Distibutionnel kötött szerződést a forgalmazó vadonatúj sorozataira. A kínálatban szerepel a „Katonafeleségek”, amely négy nő életét mutatja be, míg férjeik az amerikai hadsereg kötelékében Irakban szolgálnak. A világon először a STORY4-en lesz látható a Született feleségek sztárjának, Dana Delanynek új sorozata, a „Body of Proof”, és tavasszal jön majd egy dzsungelben játszódó kórházsorozat, az „Off the Map”. Szintén képernyőre kerül januártól a Dr. Addison, a reggeli órákban Disney rajzfilmeket ad majd a STORY4. Az európai tartalom is bővül a csatornán a BBC két nagysikerű sorozatával, az ötcsillagos luxusszálloda személyzetének mindennapjait bemutató Hotel Babylonnal, és a Spooks című – BAFTA díjnyertes – drámasorozattal. Poirot, Miss Marple és Murdoch nyomozó mellett újabb tag csatlakozik a sztárnyomozókhoz, hétköznap esténként Sherlock Holmes ered majd a bűnözők nyomába. A csatorna jövőre is élőben közvetíti a labdarúgó Európa Liga legfontosobb mérkőzéseit.

„A STORY4 továbbra is olyan minőségi szórakozást kínál, amely mentes a naturális, erőszakos elemektől és a család minden tagja számára szerethető tartalommal szolgál, a STORY5 pedig elsősorban a romantikára vágyó hölgyeknek szól majd.”– tette hozzá Borsány-Gyenes András, a STORY4 és a STORY5 programigazgatója.

A STORY4 műsora jelenleg a kábelháztartások 69 százalékában, 2 690 000 háztartásban fogható. A népszerű tv-sorozatok (Poirot, Miss Marple, Dallas, Váratlan utazás, Született feleségek,Álomhajó, Rex felügyelő) mellett a többi között itt láthatók az UEFA Európa Liga legfontosabb mérkőzései a Debreceni VSC szereplésével, Jakupcsek Gabriella műsora, a …mert érdekel, a Napi Sztori Peller Mariannal, a Kismama és a Lakosztály Montorffy Lettivel, valamint Buza Sándor főzőműsora, A szomszéd főztje.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott