Ugrás a tartalomra

Kaland és sport minden mennyiségben az Invitelnél

Invitel logoNovember 1-től elérhető lesz az Invitel ügyfelei számára a Discovery Networks négy legnépszerűbb csatornája. A két cég közötti megállapodásnak köszönhetően a következő hónaptól az Invitel IPTV és Digitális Kábeltévé platformjain a Családi és Családi HD csomagokba is bekerül az Eurosport 1, az Eurosport 2, a Discovery Channel és a TLC. A bővítésnek az ismeretterjesztő és a kaland-reality műsorok nézői mellett a sportrajongók örülhetnek a legjobban, hiszen a szolgáltató kínálatában mostantól a Magyarországon elérhető összes jelentős sport csatornát megtalálják.

Az Eurosport a legnagyobb televíziós sportcsatorna-hálózat Európában. Az Eurosport 1 évi közel 120 különböző sporteseményt sugároz, a futballtól a teniszen – mégpedig a négy Grand Slam tornán – át egészen a motorsportokig, az Eurosport 2 pedig mindezek mellé még több élő közvetítést kínál. Elemző műsoraikban olyan sportszakértők szólalnak meg, akiknek szaktudása és jártassága még inkább garantálja a sportrajongók szórakozását. A nézők megtekinthetik a német Bundesliga labdarúgó mérkőzéseit, de a WTCC rajongókra is odafigyel a csatorna, ahol Michelisz Norbert, magyar túraautó-pilóta minden fontos manővere követhető lesz. A snooker-rajongók november végétől a brit bajnokságon olyan világsztárok játékát élvezhetik, mint a regnáló bajnok Mark Selby, vagy az ötszörös bajnok Ronnie O’Sullivan. Novemberben emellett kezdetét veszi a télisport-szezon, amelynek izgalmas versenyei vezetik fel a 2018-as téli olimpiát, amit a legkiválóbb szakértők közreműködésével nézhetnek majd a csatornán.

A Discovery Channel prémium minőségű non-fiction műsorok keretében szórakoztató, informatív módon mutatja be a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket. Műsorai szenvedélyt, kalandot és izgalmat nyújtanak nézőinek, hősei különleges, mégis hús-vér emberek, akik álmaikat követik és ezáltal inspirálnak minket. A csatornán olyan népszerű, tényszerű és érdekes sorozatok lesznek láthatók, mint a 14 év után megújult Állítólag... mítoszirtókat keresünk! vagy az Ed Stafford: hátrahagyva, melynek főszereplője azt a feladatot kapja, hogy egyetlen kamerával a kezében 10 nap alatt keveredjen ki a vadonból. Idén ősszel néhány klasszikus is visszatér, például az Amerikában rekord nézettséggel futó – és itthon is közönségkedvenc – Aranyláz Alaszkában, az oklahomai utcai autóversenyzőkről szóló Illegális gyorsulási versenyek, a Hogyan készült, vagy a klasszikus autókat átalakító és értékesítő páros, az Autókereskedők.

A TLC exkluzív műsoraival tartalmas szórakozást kínál a kikapcsolódásra vágyó nézőknek. Különleges emberek megindító történetein keresztül mutatja be a mai modern nők mindennapjait érintő témákat, inspirációt nyújtva kész megoldások helyett. A női személyiség sokszínűségét tükröző műsorkínálatban mindenki találhat hangulatának, egyéniségének megfelelő műsort. Az októberben ismét műsorra tűzött sorozat, a Buddy Valastro nevével fémjelzett Tortakirály egy világhírre törő cukrász fantasztikus alkotásait, megfeszített munkával teli mindennapjait mutatja be. A Hajkirálynők című sorozatban megismerhetjük Christina Oliva életét, aki a semmiből építette fel családi vállalkozását, egy hajhosszabbító szalont, és hűséges ügyfélköre segítségével sikerült felvirágoztatnia az üzletet. A novemberben induló, szintén nagy visszatérő Óriásnők a kétméteres és annál is magasabb nők életének nehézségeit mutatja be, az autóba szállástól a randizásig. Az új műsorok között érkezik a TLC-re az Álmaim első otthona, melyben egy fiatal házaspár keresi gőzerővel új otthonát, amit megtalálni nem is olyan egyszerű feladat.

A négy csatorna november 1-től érhető el az Invitel IPTV és Digitális Kábeltévé platformjain a cég Családi és Családi HD csomagjaiban. Akik pedig szeretik részletekben gazdag, nagy felbontású képminőségben nyomon követni a kedvenc műsoraikat, azoknak jó hír, hogy 2018. január 1-től az Eurosport 1 HD és az Eurosport 2 HD csatorna is megtalálható lesz a távközlési cég kínálatában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott